Черкаська ОДА налагодила виготовлення футболок з надписом "Бий жидів"?

09 квітня 2013, 06:59
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
1897
Черкаська ОДА налагодила виготовлення футболок з надписом  Бий жидів ?

Вимагаю відкрити досудове провадження за фактом побиття учасників акції «Вставай, Україно!» в Черкасах…

Як відомо, 6 квітня у Черкасах під час мітингу опозиційних сил провокатори спричинили бійку та нанесли серйозні тілесні ушкодження правозахиснику Віктору Смалію. Черкаські ЗМІ зафіксували на фото та відео молодиків, які до цього вже «відзначилися» під Соснівським РВ УМВС під час пікетування 3 квітня. А 6 квітня, перед мітингом вони перебували поблизу палаток Партії регіонів у центрі міста. Там же, у палатках, вони перевдяглися у футболки псевдо-«Свободи» з антисемітським написом «Бий жидів».

Я звернувся до Президента та Генерального прокурора як безпосередній учасник і очевидець тих подій. У нас є беззаперечні докази провокації. Зокрема, переодягання молодих людей, учасників різних спортивних секцій, у палатках провладної партії у футболки з написом «Бий жидів!», провокаційна бійка, постраждалі…

Місцеві депутати і партійці зверталися до влади і правоохоронних органів з приводу цієї ситуації, але досі жодної реакції на цю ситуацію немає.

Я вимагаю від Президента і Генерального прокурора порушити кримінальні справи і за фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі, і за фактом побиття людей.

В українському суспільстві вже ведеться дискусія про те, що деякі політичні партії провокують міжнаціональне протистояння. Разом з тим, в даній ситуації йдеться про те, що керівництво обласної адміністрації та підпорядковані їй структури Партії регіонів взяли на озброєння провокування міжнаціонального конфлікту на території області.

А тому, фактично, справа виглядає так, що черкаська Партія регіонів та обласна держадміністрація на чолі з головним регіоналом області налагодила виготовлення футболок з надписом «Бий жидів!»?..

* Фото з події можна переглянути тут.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Партія регіонів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.