У Києві дев’ять прадавніх дерев стали пам’ятками природи

21 лютого 2013, 14:30
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
473

Київська міська рада оголосила пам’ятками природи місцевого значення дев’ять дерев віком від 100 до 400 років

Ми оголосити пам’ятками природи місцевого значення 9 дерев, зокрема «Каштан Ковніра» віком понад 100 років, «Дуб Мозолевського», якому більше 400 років, 250-річну «Сосну Нестерова», «Куренівські тополі», чотири «Дуби Слави».

Київрада також доручила Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в м. Києві забезпечити охорону вказаних об’єктів їхніми власниками та користувачами з оформленням охоронних зобов’язань щодо забезпечення режиму їх охорони і збереження.

Таким чином, ми забезпечимо захист цінних природних обєктів, які мають особливе природоохоронне значення. Підкреслю, що на території пам’яток природи забороняється будь-яка діяльність, яка загрожує їх збереженню або призводить до зміни їх первісного стану. За збереження цих дерев відповідатимуть установи та організації, на території яких вони розташовані.

Підприємства, установи та організації, на землях яких розташовані памятки природи, зобовязані дотримуватись встановленого для них заповідного режиму.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.