Звільнення на ТВі - це поразка не журналістів, а свободи слова на каналі

29 квітня 2013, 17:43
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
1959

А це, в свою чергу, серйозно вдарить по репутації каналу ТВі та по його майбутньому...

Не зважаючи на наші заклики до нового керівництва каналу ТВі увійти у переговорний процес зі страйккомом журналістів та виконати їхні вимоги щодо визначення принципів редакційної політики, відмову від звільнення журналістів та оприлюднення інформації про реального власника телеканалу, було застосовано сценарій відмови від реального переговорного процесу. Але це призвело не до поразки тих журналістів, що звільнилися, а до поразки принципів свободи слова на каналі.

А це, в свою чергу, серйозно вдарить по репутації каналу ТВі та по його майбутньому. 

Водночас, не дивлячись на такий крок, нове керівництво все ще має шанс довести, що йому не байдужі принципи свободи слова на каналі зокрема та в Україні загалом.

Переконаний, що керівництво ТВі повинне знайти мужність та піти на компроміс із журналістами, щоб повернути популярні програми та їхніх ведучих на канал. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ТВі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.