Білобілетники радянської армії як пропагандисти радянської армії

08 травня 2013, 09:27
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
1606

Думки вголос з нагоди Дня пам’яті та примирення…

В Україні триває гучна і коштовна кампанія героїзації радянської армії та, відповідно, Компартії на чолі зі Сталіним та іншими діячами. Для себе я її визначив як парадоксальну пропагандистську кампанію під умовною назвою «Білобілетники радянської армії як пропагандисти радянської армії». 

Справа в тому, що «победители» і організатори «параду победителей» товариші Янукович, Азаров, Симоненко, Табачник, Кернес ... в Радянській армії не служили. (Між іншим, у Януковича хоча б причина серйозна - судимість, решта відмазувалися по-різному – здебільшого, по хворобі, до речі, деякі - по доволі екзотичній…) 

От у мене запитання про етичний характер дій пропагандистів-білобілетників радянської армії. Можливо, варто сконцентрувати увагу та грошах на лікування інвалідів та ветеранів, вирішенні їх соціальних питань, а не на розміщенні телевізійної чи зовнішньої реклами з привітаннями партії чи політиків? До речі, найкоштовніша реклама у «бідних» комуністів: і на радіо, і в газетах, і на біг-бордах... 

На мою думку, в ці дні варто було б залишити партійні прапори в штабах разом із партійно-пропагандистською риторикою. 

Микола Томенко, учасник бойових дій в Афганістані 1983-85 рр.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: 9 травня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.