Рейдерство це не вирок. Це виклик

17 липня 2013, 16:22
Власник сторінки
Журналист
0
14

Сьогодні в ночі 6 спортсменів увірвалися в мій офіс і почали зривати і збирати всі речі до купи наче б то на правах господарів

Але не так сталося, як гадалося. На їх наглість ми відповіли своєю кількістю. Дякую всім і кожному, хто відреагував на мій заклик про повну мобілізацію навколо рейдерського захоплення офісу Партії захисників Вітчизни. Станом на 2 год. 35 хв., невідомі особи звільнили офіс завдяки приїзду міліції, однопартійців, журналістів і звичайних друзів. Якщо спочатку ці невідомі "розмахували" документом про право на власність цього офісу, то потім вони вже просилися відпустити їх. Отже, як говорив наш Батько Кобзар: "Одна соломина-хату не вбере". Дякую всім від щирого серця. Особлива подяка 5 каналу "чесних" новин, до яких мій прес-секретар Оскер Олексій звернувся першим. Як бачимо, канал, який ще вчора я захищав, перетворився на інформаційний інструмент, що здатний видавати лише провокаційні "сенсації".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.