Мобільний КИД'ОК

01 серпня 2013, 15:22
Власник сторінки
громадський діяч
0
2721
Мобільний КИД ОК

МТС, гарі сінім пламєнєм з твоєю "послугою" COOD'OK. Та іншим ніким не замовленим хламом. Європа у нашій країні буде тоді, коли тут з'явиться хоч один нормальний оператор мобільного зв'язку.

Коли вчора проти ночі мені прийшов СМС *Послуга GOOD'OK для вашого номера буде підключена протягом 24 годин. Ви будете повідомлені про результат*, я вирішив не реагувати. Собі ж дорожче буде - доведено на практиці. 
Колись від анонімного пронумерованого когось надійшла пропозиція поставити кусок російської попси на рінгтон. Я був у грайливому настрої та мав необережність анонімному  іносказатєльно так: *фак ю*. І що ви думаєте? Воно відповіло: *Дякуємо за Ваш вибір! Більше музики - дзвони XYXY!*
Сьогодні кум, співорганізатор джазових фестивалів та шанувальник старого року,запитує, що це за музичка така весела у мене на мобільному?
Дивлюся на мої отримані СМС: *GOOD'OK: Ви купили мелодію вартістю 3.00 грн. Сплата згідно вказаної вартості за користування мелодією відбувається кожні 30 днів до самостійної відмови від мелодії*. Годі й говорити, що нічого такого я ні у кого не замовляв і не планував замовляти.
Набридли шулєри, які ставлять тобі "послуги", які ти ніколи не замовляв!
З якої радості без мого відома мені на телефон замість класичних гудків ставлять пающіє труси, які щось там кривляються про мілко поняту ними любофф? Так можна мого кума неабияк перелякати 
Я вже не кажу про те, чому я це все шулєрство повинен оплачувати?
На Довідці МТС пояснили, що вони зовсім не спамери. Що насправді "послугу", яку я не замовляв, мені ніхто не надавав, а як контрактному абоненту мені її ... подарували (?!). І якщо абонент протягом 10 днів не відмовляється від "послуги ГУД'ОК", то залишається навіки з пающімі трусамі та зняттям щомісяця плати за користування ними.
Не хочеться виділяти скромну фігуру міжнародного монстра МТС у цій історії - їхній головний конкурент Київстар не менш сумнозвісний історіями як надурити клієнтів
Найприкріше, такі "мобільні подарунки" поробили і моїм дітям, хоча вони й не контрактні абоненти. Така ж історія і з моїми батьками-пенсіонерами. Вони СМСи просто не відкривають, тому повністю залежать від фокусів мобільних операторів зі змінами тарифних планів та наданням незамовлених "послуг". 
Ми хочемо усі провини звалити на Януковича і його владу? Чому тоді за останні 20 років ставлення до клієнтів у всіх сферах стає все гіршим - незалежно від ймення влади? 
Може, перед тим як вимагати світової революції, варто навчитися відстоювати свої права на базовому рівні - права громадян та права споживажчів? Бо не тільки Янукович поводить себе так, як ми йому дозволяємо. Бізнес-корпорації так само розперезуються настільки, наскільки ми мовчимо. І настільки, наскільки знаходиться хлопчиків і дівчаток з іменами, але без прізвищ, які приймають робочі місця у call-центрах, на яких сидять та з чистим сумлінням "втирають" обдуреним клієнтам завчену брехню?
І ще відносно МТС та українського мобільного зв'язку.
От з якої радості за роздруківку телефонних розмов клієнт має заплатити 70 грн?! Мало того, що ця ціна за "послугу" є явно зависокою, заборонною - тобто такою, щоб відбити у клієнта бажання  послугу замовляти. 
Але питання в принципі: чому це я як клієнт за право побачити на папері усі вже мною оплачені розмови та послуги повинен ще за щось доплачувати? Робота оператора зв'язку вже оплачена мною у процесі розмов. Уся інформація про ці розмові є у комп'ютері і співробітник мобільного оператора згоден зачитати її. Але за листок паперу з роздруківкою заплати 70 гривень. МТС вважає, що листок формату А4 та хвилина робочого часу консультанта коштує цю суму? А у скільки для них обходиться неповага до клієнтів не пробували рахувати?  
Ви твердо знаєте, що Україна - географічний центр Європи. А я думаю, що Європа у нашій країні буде тоді, коли тут з'явиться хоч один нормальний оператор мобільного зв'язку, хоч один нормальний провайдер мобільного інтернету. Коли громадський транспорт буде їздити за графіком, коли на СТО будуть нормально прикручувати колеса. Коли, зрештою, на пошті перестануть тирити з посилок дешевенький трикотаж!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: протест,гражданское общество,потребители,громадянське суспільство,споживання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.