Євроінтеграція це не тільки можливість задешево продавати українські ресурси

29 серпня 2013, 14:50
Власник сторінки
соціальний експерт
0
1074

З метою виконання Україною Європейської соціальної хартії в повному обсязі зареєстровано законопроекти, що наближають до європейських соціальних норм і стандартів

Родині Януковича та олігархам нарешті треба зрозуміти, що Євроінтеграція передбачає не тільки можливість задешево продавати український метал, вугілля та землю, але й дотримання европейських соціальних стандартів.

 З метою виконання Україною Європейської соціальної хартії в повному обсязі (а не на 25 %, як зараз) у співавторстві з Олександром Турчиновим зареєстровано законопроекти 2453 та 3104, що наближають Україну до європейських норм і стандартів. Перший щодо збільшення щорічної основної відпустки до чотирьох тижнів (з 24 до 28 календарних днів), другий щодо скорочення тривалості робочого тижня з 40 годин до 38 годин (у Європі 35-38 годин).

Ця законодавча ініациатива опозиції буде сприяти :
- підвищенню вартості робочої сили (зараз найменша в Європі), тому що передбачено скорочення робочого часу без зменшення оплати праці;
- захисту права трудящих на відпочинок і відновлення робочої сили.

Наслідком прийняття цих европейських законів буде підвищення продуктивності та ефективності праці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Турчинов,Європейська інтеграція,Павловський,Європейська соціальна хартія,соцыальні стандарти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.