Офіційна заява прес-служби Юрія Кармазіна

07 вересня 2013, 08:25
Власник сторінки
Журналист
0
11
Офіційна заява прес-служби Юрія Кармазіна

"Свободовцы" обещают выгонять Кармазина пинками со свого округа


Представник ВО «Свобода» офіційно заявив, що буде особисто перешкоджати Голові Партії захисників Вітчизни, народному депутату України чотирьох скликань, заслуженому юристу України, Державному раднику України ІІІ класу, Сенатору Міжнародного Парламенту Безпеки і Миру Юрію Кармазіну його передвиборчій діяльності у випадку появи останнього саме на 223 окрузі.

Враховуючи політичний, культурний, інтелектуальний і авторитетний «рівень» автора цієї заяви, Юрій Кармазін не вважає для себе доцільним коментувати подібні речі і тим самим :« Метать бисер перед свиньей».

Саме тому, автором офіційної заяви з цього приводу являється прес-секретар Політика, видатного Правозахисника Юрія Кармазіна – Оскер Олексій.

Отже, горе-автор даної заяви являється не лише представником політичної сили ВО «Свобода», але і нажаль, народним депутатом України, що вже викликає обурення і розчарування, адже подібний рівень культури, зазвичай, «присущий» провладним депутатам.

Для мене особисто, як громадянина України, «свободівці» завжди відрізнялися своїм високим рівнем культурної, духовної, релігійної вихованості від інших політичних сил, при всій моїй повазі до «бютівців» і «нашоукраїнців».

Прочитавши дану заяву: «Якщо кармазін вибулькне на 223-му - особисто буду на кожному його заході ганяти його підсрачниками!», хотілося б нагадати автору, що прізвища пишуться з Великої літери, а словесний повтор приводить до літературного «каламбуру».

Коли я вирішив дізнатись більше про горезвісного автора, то зайшов на сайт ЦВК і вивчив його декларацію. Випливає, що наш депутат є приватний підприємець з сукупних річним доходом, аж в 11640 грн. Тут я навіть порадів за себе. Нарешті я став багатше за самого народного депутата. А потім мені стало якось прикро за бідного підприємця. Виходить, що в місяць він жив на 850 грн? Якщо відняти податки, комунальні послуги за утримання двох квартир площею 101 и 132 кв. м, утримання дружини і доньки, виходить, що людина просто виживала як могла, або приховувала податки, тим самим обкрадаючи пенсіонерів і бюджетників. Тому мабуть і пішов в депутати, аби хоча б якось прожити на депутатську зарплатню. Тепер я розумію чому його спутали в Київраді зі злиднем в спортивних штанях, коли він брав штурмом мерію.

Якщо ж брати весь трагізм даної ситуації, то випливає, що у Олега Ярославовича завівся шкідник і провокатор. Повертаючись в історію, хотілось би нагадати бідному підприємцю, що між Партією захисників Вітчизни і ВО «Свобода» не лише не було конфлікту, а навпаки, завжди ми йшли пліч - о – пліч, підтримуючи одне одного і погоджуючи наші дії на місцях, де пересікалися інтереси наших партійних організацій. Не одноразово Юрій Кармазін заступався за цю політичну силу і особисто за її лідера, завжди запрошував на всі опозиційні мітинги, хоча Свобода ще  не представляла інтереси українців в Парламенті.

Тому, зберігаючи толерантність і політичну витримку, звертаюсь до ВО «Свобода» і її Лідера з порадою, відслідковувати подібні провокаційні заяви своїх представників, аби не давати підстав для розколу відносин серед опозиційних колег і поплічників.

З повагою, прес-секретар Юрія Кармазіна, Оскер Олексій(063-63-51-51-1)

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.