Лекц. депутата Бундестаґу Б.Шеелена 'Міжнародна парламенська стипендія', 9.10.13

04 жовтня 2013, 22:52
Власник сторінки
Старший научный сотрудник Института евро-атлантического сотрудничества, Киев
0
838

9 жовтня 2013 року о 17.30 годині в приміщенні Києво-Могилянської академії в аудиторії 217 (адреса: Контрактова площа, корпус 1) відбудеться лекція депутата Німецького Бундестаґу пана Бернда Шеелена.



Міжнародна парламентська стипендія Німецького Бундестаґу
в співпраці з:
Вільним університетом Берліна
Гумбольдтським університетом Берліна
Берлінським технічним університетом

Шановні друзі!

09 жовтня 2013 року о 17.30 годині в приміщенні Києво-Могилянської академії в аудиторії 217 (адреса: Контрактова площа, корпус 1)  відбудеться лекція депутата Німецького Бундестаґу пана Бернда Шеелена про програму стажування „Міжнародна парламенська стипендія”. 

В рамках „Міжнародної парламентської стипендії” загалом 120  стипендіатів із 28 країн з 1 березня по 31 липня 2014 року отримають можливість познайомитися з парламентською системою Німеччини за рахунок стипендії, яка повністю фінансується Німецьким Бундестаґом.  Мета програми – отримати безпосереднє враження про перебіг політичних подій та процеси ухвалення демократичних рішень. Стипендіати працюватимуть у бюро депутатів Бундестаґу, а також будуть  зареєстровані в одному з берлінських університетів. Тому на додаток вони  зможуть також відвідувати лекції та інші навчальні заходи.

Під час лекції буде демонструватися фільм про перебіг програми, а також її колишні випусники з України розповідатимуть про отриманий в Берліні досвід. 

Щиро запрошуємо всіх бажаючих до лекції!

Увага! Захід проводиться німецькою мовою без перекладу!

Детальніша інформація про „Міжнародну парламентську стипендію” за посиланням:  www.bundestag.de/ips

http://www.bundestag.de/bundestag/europa_internationales/internat_austausch/ips/video/russisch/index.html

Facebook Event Site: https://www.facebook.com/events/210789155762678/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Германия,Берлин,высшее образование,практика,парламентаризм,Бундестаг,образование за рубежом,практикум,стипендиальные программы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.