Київрада розгляне питання оформлення документів на землю для Біличанського лісу

22 жовтня 2013, 09:54
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
786

До порядку денного пленарного засідання 23 жовтня включені питання щодо оформлення документів на землю для КП "Святошинське лісопаркове господарство"

Київська міська рада на пленарному засіданні 23 жовтня розгляне проекти рішень про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок КП «Святошинське лісопаркове господарство» для ведення лісового господарства загальною площею майже 12 тис. га у Святошинському та Оболонському районах м. Києва. Оформлення державних актів на ці земельні ділянки – один із механізмів захисту Біличанського лісу від самовільних вирубок. Адже саме відсутністю землевпорядної документації у «Святошинського лісопаркового господарства» користуються Коцюбинська та Гостомельська селищні ради, котрі незаконно віддають під забудову цілі лісові масиви. Після моїх численних депутатських запитів і звернень нарешті зрушило з мертвої точки питання оформлення держактів на землі Біличанського лісу. Чим швидше будуть оформлені усі документи, тим більшу частину лісу ми збережемо. Ми не маємо права зволікати з прийняттям такого надважливого рішення для захисту Біличанського лісу. КП «Святошинське лісопаркове господарство» готує документи для отримання державних актів на земельні ділянки площею 5582,11 га у Святошинському районі та 6050,07 га в Оболонському районі столиці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.