Маріїнський парк отримає документи на землю

23 жовтня 2013, 11:27
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
1530

Київрада надала дозвіл на розробку землевпорядної документації для центральних парків столиці

Київська міська рада прийняла рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Центральному парку культури і відпочинку м. Києва на Петровській алеї у Печерському районі м. Києва для експлуатації парків-пам’яток садово-паркового мистецтва «Хрещатий», «Міський сад», «Маріїнський» з обслуговуванням споруд рекреаційного призначення.

«Парки-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Маріїнський», «Хрещатий» та «Міський сад», загальна площа яких складає понад 30 га, отримають документи на земельні ділянки. Ці центральні парки є окрасою міста та улюбленим місцем відпочинку киян і гостей столиці. Оформлення державних актів на земельні ділянки та винесення меж парків в натуру допоможе захисти їх від зазіхань забудовників.

Переконаний, що державні акти на земельні ділянки мають бути оформлені для усіх парків та скверів столиці.

«Київзеленбуду» спільно з Департаментом земельних ресурсів необхідно прискорити оформлення землевпорядної документації для усіх парків та скверів столиці. Коли будуть оформлені державні акти на земельні ділянки для усіх парків і скверів, ми зможемо убезпечити їх від знищення. Адже в документах буде чітко зазначено, що земельна ділянка є парком.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.