Сирецький дендропарк розробляє землевпорядну документацію

31 жовтня 2013, 08:46
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
223

Екологічна комісія Київради схвалила проект рішення, який дозволить оформити документи на землю для Сирецького дендрологічного парку

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики схвалила проект рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення Сирецькому дендрологічному парку загальнодержавного значення земельної ділянки площею 7,63 га на вул. Тираспольській, 43 у Подільському районі м. Києва.

Земельна ділянка буде відведена для обслуговування та експлуатації Сирецького дендрологічного парку загальнодержавного значення.

Це перший крок до оформлення державного акта на земельну ділянку для Сирецького дендропарку. В документі будуть чітко зафіксовані межі парку, а також зазначено цільове призначення – обслуговування та експлуатація Сирецького дендрологічного парку загальнодержавного значення. Оформлення землевпорядної документації сприятиме розвитку дендропарку, в якому зібрана унікальна колекція рослин, в тому числі і занесених до Червоної книги України.

Сирецький дендрологічний парк є науково-дослідною, природоохоронною та культурно-освітньою установою, обєктом природно-заповідного фонду України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.