Підсумки дня

05 грудня 2013, 22:10
Власник сторінки
політик, юрист
0
385

Друзі, дуже важливо, що станом на сьогодні ми маємо, хоч і маленькі, але перемоги!

Підсумки сьогоднішнього дня:

1.     Нам сьогодні вдалося добитися, щоб до затриманих, які знаходяться у лікарні швидкої допомоги, допустили адвокатів.

2.     Владислава Загоровка, батька трьох малолітніх дітей, якому вибили око та у якого відійшла сітківка, сьогодні перевели з СІЗО до лікарні, де зараз його обстежують та надають медичну допомогу.

3.     На жаль, лише під тиском депутатів слідчі надали дозвіл мамам затриманих Лазаровського та Остащенка завтра поспілкуватися з дітьми.

4.     Завдяки тиску журналістів та Комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин прокуратура була змушена дати вказівки щодо проведення судово-медичної експертизи побоїв, які отримали хлопці.

5.     Також завдяки спільному тиску громадськості, журналістів та депутатів сьогодні вже почали відбирати пояснення у затриманих хлопців щодо їх побиття з боку «Беркуту» по їхнім заявам по злочину.   

6.     Дякуючи журналістам та громадським активістам ми сьогодні донесли суспільству, що насправді нині відбувається з незаконно затриманими мирними мітингувальниками – що на них намагаються повісити відповідальність за те, що вони не вчиняли.

 

 Це маленькі перемоги, але тільки таким чином ми зможемо добитися результату!

Я щиро вдячний всім журналістам, небайдужим громадянам та адвокатам, які долучилися до цього процесу!

 

Найближчим часом розміщу інформацію по всім адвокатам, які на волонтерських засадах допомагають цим хлопцям.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.