Хороша новина про громадян України

26 грудня 2011, 12:17
Власник сторінки
Народний депутат Верховної Ради України VIII скликання
0
2169

Нещодавно компанія Google опублікувала щорічний рейтинг найбільш популярних запитів в своїй пошуковій системі.

Я порадів за нашу країну - статистика пошуковика стала для мене однією з небагатьох хороших новин за останній час.

У рядку пошукача відображається все те, що турбує людину, і ті питання, на які в даний момент потрібні відповіді. Що ж турбує українців? Як виявилося, цього року найбільш популярними питаннями були: "Як навчитися цілуватися?!", "Як вийти заміж?!" і "Що таке любов?!". Особливо надихнуло питання: "Як стати добрішим?", хоча воно і не на перших позиціях по своїй популярності.

На мій погляд, люди дуже правильно реагують на події в країні: українці зосередились на вічних цінностях, незалежно від того, що робиться в політичній та економічній сферах. До речі, спостерігаючи за ситуацією у більш благополучних країнах, я помітив, що матеріальний добробут і задоволення своїм соціальним статусом часто підміняють собою прагнення створити сім'ю і стати добрішим. На Заході навіть у молоді на першому місці проблема самотності, депресій і суїциду. Виходить, що коли занадто все добре - це теж погано.

Втім, все в світі прагне до гармонії. Наприклад, на днях Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило прогноз рейтингу Франції, а також попередило про можливе зниження рейтингів Бельгії, Італії, Словенії, Іспанії, Ірландії та Кіпру. Не виключаю, що непроста економічна ситуація в єврозоні дозволить європейцям переглянути свої цінності, побачити, що для них по-справжньому важливо, а що лише відволікає від головного.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.