Перемога у боротьбі за донецькі школи!

30 січня 2012, 16:18
Власник сторінки
політик, юрист
0
992

Батьки учнів спільно з громадськими активістами та «Фронтом Змін» відстояли Донецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №111.

Відтепер діти матимуть змогу отримати якісну середню освіту попри чисельні зазіхання на це конституційне право кожного громадянина України з боку чинної влади.   
Це був дуже складний та тривалий судовий процес, проте сьогодні ми одержали перемогу - п
остановою судді Орєхова О.І. визнано протиправним та скасовано рішення Донецької міської ради №5/39 від 15.04.2011 року про ліквідацію Донецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №111.

Хочу привітати із цією перемогою учнів ЗОШ №111 та їхніх батьків, яким у досить складних обставинах  вистачило мужності та терпіння відстояти права своїх дітей.

Нагадаю, вже близько року «Фронт Змін» допомагає батькам школи №111 відстоювати цей навчальний заклад, який Донецька міська влада намагається закрити через нібито недостатню наповнюваність. У школі навчаються понад 250 дітей, і «за дивним збігом обставин» в цьому районі намагалися закрити саме цю школу, яка є першим у районі навчальним закладом з українською мовою навчання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.