В Київській області видали 2100 держактів

13 лютого 2012, 15:53
Власник сторінки
політик, юрист
0
2294

А місту Боярка виділили кошти на очисні споруди.

Всі знають загальновідому істину, що критикувати – найлегше. Ще легше – жалітися, мовляв усе не те й усе не так. Проте, більшість саме так і робить. Особисто я переконаний, що слова завжди пусті, якщо вони не підкріплені вчинками. Тому хочу поділитися із Вами першими цьогорічними успіхами, яких вдалося досягти нашій команді.

Так, минулого року депутатам "Фронту Змін" стало відомо, що в Київській області існує 4-ри місячна заборгованість по видачі держактів на право власності на земельні ділянки. Зокрема, найбільша заборгованість існувала в Бородянському районі Київської області.

Багаторазові звернення до обласного Держкомзему з проханням розв’язати існуючу проблему жодних результатів не дали. Ситуація прояснилася лише після відповідного депутатського звернення  до Генеральної прокуратури України, яка ініціювала проведення перевірки щодо видачі держактів.

За її результатами були виявлені суттєві недоліки в роботі територіальних управлінь Держкомзему в Білоцерківському, Макарівському, Богуславському районах та містах Біла Церква та Ірпінь, а щодо їх керівників направлено подання про застосування дисциплінарної відповідальності.

Найбільшу кількість порушень було зареєстровано в Васильківському та Бородянському районах. Тому керівників територіальних управлінь Держкомзему в цих районах було звільнено.

Станом на сьогодні заборгованість з видачі держактів у Київській області повністю ліквідована.

 

Окрім того, до депутатів "Фронту Змін" звернулася громада міста Боярка із проханням допомогти у вирішенні проблеми із водовідведенням. Адже, станом на сьогодні майже вся система потребує капітального ремонту та заміни комунікацій, а стара частина міста взагалі не підключена до центральної каналізації. Так, боярська громада  забезпечена каналізаційною мережею лише на 70%.

Завдяки направленим депутатами зверненям у відповідні структури цьогоріч реконструкцію каналізаційно-очисних споруд в місті Боярка планують профінансувати за рахунок коштів з державного бюджету на 2012 рік. Ми розуміємо, що це – поки що тільки плани, хоча і закріплені у документах. Тому на даному етапі цю справу не залишаємо, а будемо пильно стежити, щоби ці обіцянки втілили у життя.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.