Величезна проблема України – тотальна некомпетентність

09 квітня 2013, 08:44
Власник сторінки
Народний депутат Верховної Ради України VIII скликання
0
2742

Величезна проблема України – тотальна некомпетентність, природа якої спадкова закомплексованість та бідність.

Величезна проблема України – тотальна некомпетентність, природа якої спадкова закомплексованість та бідність. 

Ми бізнесмени, ті, хто зрозумів природу речей, начебто маємо бути задоволеними цим, бо таким людям простіше продати наші товари та послуги. Не було б це так страшно, якби ці споживачі не були нашими вчителями, лікарями, суддями та прокурорами. Міграція в країну із працюючою інфраструктурою не вирішує всі проблеми. Ваш бізнес і його менеджмент залишається тут. Тому ми – кожен, маємо внести свій внесок в зміну суспільної свідомості – передати свій компетентний досвід. Механізмів безліч: безкоштовні тренінги, ведення блогів, підтримка талановитої молоді, фінансування телевізійних проектів і багато іншого.

А що ж держава? Вивести таку діяльність в розряд суспільної цінності. Як це в Європі, якщо ти не фінансуєш соціальні проекти, ти ніколи не будеш визнаний як успішна людина у соціумі.

А що ж прокуратура та судді? Якщо держава не змінить свою орієнтацію із створення вертикалі зі своїх – на стратегію компетентності та не створить для цього відповідні формуючі інституції (бо навіть у Радянському Союзі була вища партійна школа) то із цієї країни точно виїдуть всі поважаючі себе люди.   


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.