Страшно жити в країні, яка скотилася до інфраструктурної кризи

20 червня 2013, 12:43
Власник сторінки
Народний депутат Верховної Ради України VIII скликання
0
2029

Страшно жити в країні, яка скотилася до інфраструктурної кризи. Ми всі пам’ятаємо радянську медицину, яка фінансувалася із бездонного бюджету, при таких обставинах вона працювала і навіть досліджувала

Страшно жити в країні, яка скотилася до інфраструктурної кризи. Ми всі пам’ятаємо радянську медицину, яка фінансувалася із бездонного бюджету, при таких обставинах вона працювала і навіть досліджувала.

Сьогодні ми маємо ту ж радянську структуру медицини, але із українськими можливостями фінансування. В результаті – двадцятирічна деградація і ілюзія наявності медичної допомоги.

Це б не було так страшно, якби не стосувалося безпеки нашого життя. Якщо ти навіть губернатор і головний лікар обласної лікарні готовий витирати твої мешти, просто так, у вдячність що він тут працює, не будуй ілюзій – коли твій п’ятирічний онук знайде під твоїм ліжком зброю і випадково травмує собі пострілом долоню, не виявиться вчасно, ні льоду, ні транспорту, щоб доставити дитину до Відня.

Держава має шукати не гроші, щоб латати діри ілюзорно існуючої системи, а людей – особистостей, які здатні усвідомити, взяти на себе відповідальність і створити паралельну сучасну систему (в даному прикладі, охорони здоров’я), яка в перспективі поглине залишки існуючої.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.