Українські ТРЦ організували масовий флешмоб #ZARAповертайся

27 липня 2023, 21:23
Власник сторінки
експертка з комунікацій
0
1384
Українські ТРЦ організували масовий флешмоб #ZARAповертайся

Після початку повномасштабного вторгнення рф усі магазини мережі Inditex були зачинені.

А це бренди: ZARA, Pull&Bear, Massіmo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterqüe. Компанія Inditex не пішла з ринку, а призупинила свою діяльність в Україні.

Незважаючи на те, що багато міжнародних брендів, які у 2022 року закрили свої магазини, вже повернулися на ринок нашої країни, Inditex поки не поспішає.

Один з головних ТРЦ України, харківський ТРЦ Nikolsky, запустив флешмоб серед українських торговельних центрів #ZARAповертайся та закликав інших приєднатись до даної акції.

7 липня харківський ТРЦ Nikolsky опублікував вірусне відео “Харків кличе! #ZARAповертайся!” . В рамках флешмобу гості Nikolsky розфарбували вітрини тимчасово зачиненого магазину закликами скоріше повернутися та зізнаннями у прихильності бренду. На склі можна побачити написи “Сумую”, “Коли”, “Погано без тебе”, “Повернись” та інші. Спочатку відвідувачі ТРЦ та мешканці міста не могли зрозуміти, хто наважився розфарбувати вітрини ZARA. Все стало на свої місця, коли у соцмережах ТРЦ Nikolsky розмістили повне відео, де гості торговельно-розважального центру пишуть свої заклики та побажання на склі і розповідають, що саме цього бренду їм не вистачає і вони з нетерпінням чекають на відкриття.

До цієї акції почали приєднуватися й інші ТРЦ. Riviera mall, ТРЦ Forum Lviv, King Cross Leopolis, Respublika Park та МОСТ-Сіті прийняли естафету та опублікували свої відео на підтримку даного флешмобу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: ТРЦ,Zara,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.