В Україні запустився сервіс автоматизації бухгалтерії для ФОП та компаній

24 жовтня 2021, 21:06
Власник сторінки
0
18
В Україні запустився сервіс автоматизації бухгалтерії для ФОП та компаній
Finmaxi, finmaxi.com, ведение бухгалтерии, финансовый учет

В Україні запустився сервіс Finmaxi, який дозволить приватним підприємцям чи власникам компаній автоматизувати бухгалтерію.

Працює платформа у форматі підписки. Приватний підприємець або представник компанії повинен заповнити заявку на сайті, вибрати необхідний тарифний план, та розпочати співпрацю. 


Наразі на платформі доступні такі послуги: 

  1. Бухгалтерські послуги для ФОП
  2. Бухгалтерські послуги для ТОВ 
  3. Управлінський облік
  4. Реєстрація та ліквідація
  5. Відкриття компанії чи рахунку за кордоном

Також команда платформи розробляє CRM-систему, яка дозволить зберігати документацію, спілкуватися з бухгалтерами, формувати звіти і управляти рахунками і платежами в одному місці. На даний момент, CRM-платформа доступна тільки як бета-версія для розробників.


“Я часто чую від підприємців, що ведення бухгалтерії - це важкий і не зрозумілий їм процес. Більше того - важко знайти людину, якій вони змогли б спокійно довірити свої кошти. З Finmaxi вони зможуть контролювати бухгалтерію та мати повний доступ до документів на одній платформі. Це значно спрощує їхнє фінансове життя”, - пояснює засновник Finmaxi.com Ігор Ніколаєв. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: финансы,бухгалтерский учет,бухгалтерия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.