Компанію Volia визнали найкращим постачальником TV-контенту в Україні

12 жовтня 2021, 11:06
Власник сторінки
0
5
Компанію Volia визнали найкращим постачальником TV-контенту в Україні

На початку вересня в Одесі відбулась шоста церемонія нагородження престижної української премії Telecom Awards 2021.

Цьогоріч компанія Volia отримала перемогу в номінації «Кращий національний постачальник лінійного телеконтенту». При виборі переможця експертна комісія звертала увагу на перелік регіонів поширення, різноманітність і якість контенту, наявність сучасних додаткових функцій, цінову політику, клієнтоорієнтованість тощо. 


Наразі Volia надає глядачам якісний доступ до 291 телевізійного каналу (включно з регіональними та HD-версіями). До того ж об’єднання із провідним українським телеком-оператором «Датагруп», що відбулося цього року, дозволило компанії створити чи не найбільшу сітку покриття в Україні – 24 регіони та 640 населених пунктів, а також значно покращило її позиції на ринку і розширило можливості. 


У 2014 році компанія запустила 5 власних каналів під назвою CINE+, що транслюють найкращий світовий кіноконтент на будь-який смак. Зараз вони користуються величезним попитом. Крім абонентів Volia доступ до каналів мають користувачі платформ «Ланет», OLL.TV, Vodafone.TV, «Інтерактивне TV» від «Укртелекому» і Kyivstar TV. Увесь контент дубльований українською мовою та не має реклами. 


Однак наразі Volia – це не тільки кабельне телебачення й інтернет. Уже декілька років компанія активно інвестує у власний онлайн-кінотеатр Volia TV. За цей час на платформі вдалося зібрати онлайн-бібліотеку, яка є однією з найбільших в Україні. Наразі вона налічує понад 20 тисяч фільмів, серіалів і шоу. Серед партнерів Volia такі світові студії, як FOX, BBC, Sony, Walt Disney, Universal, Warner Bros., Start, Paramount Pictures, а також вітчизняні, такі як Film.ua.


Особливо компанія тішить шанувальників спорту. Volia за угодою із Megogo є однією з двох українських платформ, що надає доступ до трансляцій матчів Ліги чемпіонів УЄФА та інших єврокубків. Також на платформі доступні трансляції чемпіонатів Англії, Іспанії, Франції, Німеччини, Бразилії, Бельгії та Шотландії. А ще 11 спортивних каналів і величезний архів футбольних матчів. Це вигідно виділяє компанію на тлі конкурентів.


Принципи ціноутворення компанія пояснює так: «Ми розробляємо тарифи таким чином, щоб послуга була доступною за ціною та насиченою за наповненням».


Приємним бонусом для абонентів стала додаткова функція онлайн-перегляду – мультискрін. Завдяки їй користувачі можуть переглядати контент із трьох гаджетів одночасно в будь-якій точці України за наявності інтернет-підключення.


У Volia так прокоментували свою перемогу: «Пріоритетом нашої компанії є і залишається розвиток. Ми й надалі надаватимемо нашим користувачам контент світового рівня на зручних для них гаджетах: Smart TV, мобільних девайсах, комп’ютерах і медіабоксах. Volia пишається своєю співпрацею з міжнародними й українськими виробниками, адже серед них такі відомі студії, як Disney, Universal, Film.ua, Paramount. Наша мета – продовжити розширювати відеотеку й інвестувати в сучасні технології для зручності користування сервісами компанії.

Ми вдячні експертній комісії за оцінку результатів нашої праці і дякуємо нашим користувачам, які зробили свій вибір, – вони мотивують нас щодня ставати кращими».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.