Євгенія Болібрух - жінка з великої літери

09 вересня 2021, 17:01
Власник сторінки
0
1259
Євгенія Болібрух - жінка з великої літери
Євгенія Болібрух - ТЕОС Девелопер ГРУПП

«Ти створюєш, ти будуєш, ти ніби Творець, тільки він створює Світ, а ти створюєш об’єкти», - сказала мені в інтерв'ю Євгенія Болібрух — жінка з великої літери.

Тендітна, на перший погляд, панночка, чудова дружина, мати двох діток, займається цікавою й незвичною для жіночого кола справою: вона  забудовник, що зводить дерев’яні котеджі на Київщині.

Історія Євгенії - майбутнього власника компанії “ТЕОС ДЕВЕЛОПЕР ГРУПП” — розпочалася, коли дівчині було всього 14 років. Спершу пані Болібрух підробляла муляром-штукатуром, займалася ремонтом квартир, вчилася виконувати складні оздоблювальні роботи. Та за п’ять років — у свої 19 — Євгенія вже займалася організацією  власних будівельних бригад.

  • Як ви потрапили в будівельну галузь?

  • Спробувала себе та закохалася в цю справу.

Саме закоханість і відданість своїй справі дали поштовх до таких великих змін у житті пані Болібрух. Свій перший проект — екологічний дерев’яний будинок — Євгенія звела для власної родини всього за 3 тижні. Не менш цікавим і важливим фактом є те, що жінка займалася будівництвом під час двох вагітностей,  що повністю руйнує звичний для суспільства стереотип про те, що зведення об’єктів — це виключно чоловіча справа. “ Я вийшла на роботу на третій день після пологів,” - каже Євгенія.

Бажання займатися цією справою спонукало її до  подальшого розвитку. Наразі пані Болібрух — перший забудовник дерев’яних будинків на Київщині. Євгенія - власник і засновник компанії “ТЕОС ДЕВЕЛОПЕР ГРУПП”, гасло якої — створювати екологічний стиль життя. Усі котеджі «Теос» на  100% екологічні, від першого й до останнього квадратного метра.

Окрім екологічності зведених об’єктів, “ТЕОС ДЕВЕЛОПЕР ГРУПП” пропонує своїм клієнтам такі переваги:  тверду фіксовану ціну, наявність поетапних виплат  та безкоштовне гарантійне обслуговування будинку 24/7.

Сьогодні на рахунку компанії більше 300 побудованих та зданих будинків бездоганної якості з брусу власного виробництва. “ТЕОС ДЕВЕЛОПЕР ГРУПП” має особистий підхід до кожного свого клієнта, про що свідчать позитивні відгуки від покупців, які стверджують у своїх інтерв'ю, що будинки комфортні та  теплі і що забудовник завжди на зв'язку! 

  • Євгеніє, чи бувають у вас конфліктні ситуації і як ви їх вирішуєте?

  • Потрібно розуміти, що клієнту насамперед хочеться бути співучасником у будівництві. Багато людей, що звертаються, отримують саме її, мрію всього життя , і  тут потрібно бути чуттєвим архітектором, не тільки будинку, але й людської душі. 

Майже з усіма замовниками ми друзі та продовжуємо спілкування після заселення будинку: разом відпочиваємо, подорожуємо, катаємося на лижах та велосипедах. Екологічний стиль життя дуже об'єднує!

В епоху пандемії, коли в якийсь момент людина зрозуміла, що прикута до кам'яних джунглів сучасного міста,  справжнє чудо - отримати будинок своєї мрії в тихому містечку біля лісу чи озера та ще й в 10 хвилинах від столиці"


Євгенія Болібрух і «Теос» дійсно здійснюють мрії! Адже жити в якісно збудованому, екологічному будинку за містом сьогодні - це справжня розкіш!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Киевская область,Коттеджный городок,коттедж,надёжный застройщик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.