Квартири з ремонтом і меблями — історія win-win, коли всі у виграші

22 квітня 2021, 15:15
Власник сторінки
Президент некоммерческой Ассоциации предприятий-строителей "Интергал-Буд"
0
125

Життя в епоху змін змушує дивитися на звичні речі під іншим кутом.

Після економічних криз, пандемії люди стали усвідомлювати, що не варто відкладати життя на потім. Мінливий навколишній світ переконує, що довгострокові плани можуть бути надто примарними, варто цінувати теперішнє.


Компанія “Інтергал-Буд” виходила на київський ринок після кризи кінця 2000-х. Тоді ми задавалися питанням, у чому буде унікальність нашої пропозиції. Моєю ідеєю було запропонувати покупцям квартири з готовим ремонтом, що відповідало бажанню жити тут і зараз. В ширшому розумінні ми схопили глобальний тренд попиту на універсальні рішення, які позбавляють клієнта зайвого клопоту. Якщо ви купуєте автомобіль, то сідаєте і їдете. Чому ж, купуючи квартиру, ви маєте отримати “конструктор лего”, збирання якого триватиме роками?


Час показав правильність обраної стратегії. Сьогодні близько половини збудованих та проданих “Інтергал-Буд” квартир мають готовий ремонт за принципом “заходь і живи”.


Від початку ми зробили ставку на житлові комплекси зі своєю унікальною екосистемою. Навіть у сегменті масового житла наші ЖК мають скверики з ландшафтним дизайном, ігрові майданчики з сучасним обладнанням, міні-поля для футболу й баскетболу, об'єкти соціальної інфраструктури, як от дитсадки.


Концепція квартир з готовим ремонтом вписується в екосистему всього житлового комплексу. Купуючи квартиру з ремонтом, ви не змушені упродовж п'яти років слухати звуки дрилів і перфораторів. Користуєтеся загальними коридорами і фойє, які не захаращені будматеріалами. Ремонтні бригади не обривають ваші ліфти. Ви заїжджаєте в нову квартиру і живете так, ніби жили тут завжди — якісно, не відкладаючи життя на потім.


Поширена думка, що ремонт власними силами обходиться дешевше. Можливо, так і є, якщо ви “майстер золоті руки” і маєте багато вільного часу. Насправді ж, і це багаторазово підтверджено, придбання квартири “заходь і живи” дає щонайменше 30-40% економії на ремонті. Адже будівельна компанія купує матеріали оптом, працює з перевіреними майстрами, має чіткий план і графік робіт. До того ж забудовник одразу називає ціну ремонту — клієнт наперед планує витрати, тоді як любительський кошторис зазвичай істотно зростає у процесі робіт.


Ще один важливий момент. Купуючи квартиру “заходь і живи” в іпотеку, клієнт одразу отримує позику й на ремонт. Більш ніж вагомий аргумент.


Минулого року компанія запропонувала ринку ще  досконаліший продукт – найбільш популярні напрямки дизайнерських ремонтів квартир на вибір: сучасна класика, скандинавський та мінімалізм. Кожен із варіантів передбачає встановлення освітлювальних приладів, електрофурнітури, робочої поверхні на кухні, спеціально розроблені внутрішні двері з якісною фурнітурою та повне оснащення санвузлів. Крім того клієнт може замовити кухонний гарнітур із вбудованою технікою. Я завжди підкреслював, що ручаюся за якість виконаних наших робіт. Вони відповідають рівню “Комфорт+”, який за багатьма показниками не поступається бізнес-класу.


У квітні цього року “Інтергал-Буд” зробила ще один крок у розвитку наших житлових комплексів. Відтепер, окрім ремонту, ми пропонуємо квартири, обставлені готовими меблями. Власник може заїхати до нового помешкання негайно. У підсумку клієнт економить не лише на дизайнері інтер'єрів, але й на меблях, які в нас обійдуться дешевше, ніж на роздрібному ринку. При цьому квартира спроєктована та обставлена із залученням дизайнерів та відповідає вимогам щодо безпеки та якості використаних матеріалів, ергономіки планування житлових просторів. Така пропозиція є унікальною для України, але цілком відповідає світовим трендам універсальних комплексних рішень.


Квартири з дизайнерським ремонтом і меблями — це історія win-win, коли всі у виграші — і клієнт, і будівельна компанія. Тому ні на хвилину не сумніваюся в її успіху. Впевнений, в майбутньому ми будемо виконувати й авторські замовлення. Адже, беручи клопоти покупця на себе, ми пропонуємо взамін свободу, яка коштує більше за гроші.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.