Соціально-корпоративна відповідальність фінансових компаній

17 березня 2021, 17:57
Власник сторінки
0
35
Соціально-корпоративна відповідальність фінансових компаній
Притулок для тварин "Сіріус"

Фінансова компанія «Благо» стала опікуном вольєру з тваринами у притулку для тварин «Сіріус»

Фінансова компанія «Благо» стала опікуном вольєру з тваринами у притулку для тварин «Сіріус»

В рамках проекту «Корпоративний вольєр» притулку для тварин «Сіріус», компанія «Благо» стала опікуном вольєру, де проживає, і ще поки не знайшли родину, три чудових песики!

Наразі у притулку «Сіріус» проживає понад 3000 собак і котів. Усі тварини обов’язково стерилізуються, також надається допомога в стерилізації безпритульних та домашніх тварин малозабезпеченим сім’ям у м. Київ та найближчих населених пунктах Київської області. Для притулку важливо привертати увагу громадськості до наявних проблем та втілювати ефективні проекти на благо суспільства на рівні м. Києва, Київської області та всієї території України. Щоб допомогти створити умови для комфортного співіснування людини та тварин.

«Благо» одна з перших фінансових компаній, яка приєдналась до такого формату проектів та на власному прикладі демонструє, як сьогодні важливо підтримувати та допомагати.

Адже саме соціально-корпоративна відповідальність кожної компанії та бренду – це можливість допомогти, підтримати та зробити свій внесок у розвиток майбутнього, адже все починається з маленьких кроків кожного з нас. Тільки разом можна змінити цей світ на краще, варто зробити лише перший крок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.