Чому важливо постійно працювати над розвитком сайту?

16 січня 2021, 21:37
Власник сторінки
seo-специалист
0
30
Чому важливо постійно працювати над розвитком сайту?
seo-просування

Дізнайтесь чому тільки наполеглива праця над сайтом приносить успіх

Щоб сайт дійсно став популярним в інтернеті, необхідно подбати про його регулярний розвиток. Що розуміємо під словом "розвиток"? Це коли ми намагаємося кожен день зробити свій ресурс кращим і кориснішим для потенційних читачів і клієнтів.

Більшість власників сайтів після певного наповнення товарами або статтями, зовсім забувають про свій ресурс. У кращому випадку, періодично звертаються за допомогою на фріланс до маркетолога, сео-фахівця, програміста і чекають поки сайт вийде в Топ. Іноді закуповують за півроку сотні посилань. Проте такий шлях веде в нікуда😞.

В теперішній час важливий якісний та корисний контент. Можна менше розмістити статей з високою експертністю і отримати відмінний результат в сео, ніж наповнити сотнями безглуздих заміток. Пошуковим системам подобаються стабільність, рівномірність та якість.

🔰 Що важливо покращувати на сайті

  • Доповнювати вже написані статті (розширювати семантику), корисні відео, нові факти, рекомендації і т.д. Якщо просідають позиції переписуємо статтю повністю
  • Дизайн сайту. Краще завжди крокувати в ногу сучасності. При необхідності реалізувати редизайн, щоб сайт подобався людям. Нехай його кольори будуть легкими і приємними, щоб допомогти читачам сприйняти інформацію
  • Різні форми зв'язку і кнопки конверсій. Придумуємо для них дизайн і тестуємо через аналітику
  • Прибираємо непотрібний функціонал і додаємо продумані розробки, які допоможуть користувачеві зробити замовлення.

Чому потрібно заповнювати атрибути картинок

Працюючи над зображеннями на сайті ми робимо його більш популярним в очах пошукових систем. Також отримуємо слідуючі плюси:

  • Перевага над конкурентами у видачі
  • Покращуємо поведінкові чинники
  • Впливаємо на розкрутку НЧ запитів нестандартного формату (наприклад, сео просування київ ціна)
  • Можливість зробити через зображення внутрішню перелінковку з анкором в альті

Успішне сео просування складається з маленьких нюансів, які на перший погляд можуть здаватися малозначущими. Але саме недолік декількох параметрів може впливати на авторитетність і якість сайту. Alt і Title зображень є саме маленькою деталлю, на яку не всі звертають увагу. Навіть при скануванні програмами аудиту, незаповнені атрибути зображень відносяться до жовтої, а не червоної зони. Однак...

Seo просування можна порівняти з будівництвом будинку. Коли спочатку будівельники заливають фундамент, зводять стіни, накривають будинок дахом. А потім працюють над його зовнішнім оформленням (декоративна штукатурка, пілястри, колони і т.д.). Подібним чином маркетолог seo оптимізатор піднімає сайт на перші позиції.

Автор: seо-спеціаліст Василь Лотиш
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: SEO
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.