Вплив нових карантинних обмежень на роздрібну торгівлю в Україні

06 листопада 2020, 20:45
Власник сторінки
експертка з комунікацій
0
6241
Вплив нових карантинних обмежень на роздрібну торгівлю в Україні

Для українського ритейлу підготовка до новорічних свят - найважливіший час у році.

Максим Гаврюшин, Голова Української Ради Торгових Центрів:

- Ми серйозно стурбовані зростанням числа нових випадків захворювання на Covid-19. Загальне здоров'я та безпека завжди повинні бути першочерговим завданнями кожного. Тому, магазини та торгові центри вкладають значні кошти для забезпечення безпеки та в подальшому готові посилювати заходи щодо протидії поширення інфекцій, щоб захистити мільйони людей, які щодня відвідують об'єкти торгівлі.

Використання карантинних обмежень є найважливішим засобом боротьби з вірусом, але закриття торгових центрів та магазинів, навіть часткове (особливо на вихідні), тим не менше, надасть непропорційно більший негативний вплив на економіку країни. Щоб допомогти зберегти мільйони робочих місць, ми закликаємо відповідні органи влади забезпечити рівні умови для всіх, і застосовувати зваженій підхід у нових правилах роботи магазинів, ресторанів та торгових центрів.

Люди повинні мати постійний доступ до продуктів, яких вони потребують і хочуть придбати, у той час як ми наближаємось до традиційно жвавого різдвяного сезону. Крім того, малий і середній бізнес, з якого на 95%, складається український ритейл, може не витримати другий локдаун та наслідки від нових обмежень можуть бути страшнішими ніж наслідки поширення інфекції.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: торговля,карантин,ТРЦ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.