ELKO Україна стає дистриб'ютором рішень Aruba в Україні

18 грудня 2019, 15:13
Власник сторінки
0
19
ELKO Україна стає дистриб ютором рішень Aruba в Україні

ELKO Україна, один із найбільших українських дистриб'юторів ІТ-продукції та комплексних рішень, у вересні 2019 року підписала контракт із компанією Sophela, представником Hewlett Packard Enterprise в

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company - один із лідерів у галузі виготовлення обладнання для дротових/бездротових систем та рішень для забезпечення мережевої безпеки. Інноваційні розробки компанії забезпечують надійність цифрових рішень в епоху мобільних технологій, IoT і хмарних обчислень у всьому світі.
ELKO Ukraine починає поставки в Україну цілої низки продуктів, серед яких:
  • Мережеві рішення для побудови продуктивних і безпечних корпоративних мереж, як бездротових (WiFi), так і дротових сегментів. Утому числі архітектура SD WAN (Software Defined Wide Area Network), що дозволяє істотно оптимізувати витрати та підвищити інформаційну безпеку при побудові та експлуатації великих розподілених корпоративних мереж.
  • Системи забезпечення інформаційної безпеки, зокрема Wireless IPS, NAC, DPI, а також захисту на базі поведінкового аналізу з використанням штучного інтелекту (AI). Ці рішення дозволяють знизити ризики, пов'язані з несанкціонованим, деструктивним впливом на ІТ-інфраструктуру організації.
  • Рішення, що відкривають партнерам ELKO Ukraine можливість розвитку бізнесу завдяки переходу від продажу обладнання та комплектуючих,програмного забезпечення до продажу власних сервісів.
"ELKO Ukraine продовжує системно розвивати напрями проектної, Value Added ІТ-дистрибуції. Ми підсилюємо наші компетенції й розширюємо дистриб'юторський портфель світовими виробниками А-класу. Aruba є визнаним лідером в області рішень для побудови та захисту корпоративних мереж, центрів обробки даних і елементів критичної інфраструктури.

У продуктах компанії Aruba втілені унікальні технології, які, з одного боку, забезпечують простоту розгортання й управління мереж різного масштабу, а з іншого - високу надійність, якість обслуговування клієнтів і безпеку. Продукція компанії традиційно користується попитом, як на глобальному, так і на українському ринку.

Наявність у підприємства захищеної, продуктивної та надійної опорної мережі з великим набором мережевих сервісів дозволяє зменшити ризики, скоротити операційні витрати, а також отримувати якісну й релевантну інформацію для BI / ERP / CRM систем. Наша співпраця з Aruba - це черговий крок у довгострокової стратегії ELKO, націленої на надання нашим партнерам ефективних інструментів для розвитку їхнього бізнесу в області впровадження комплексних рішень і системної інтеграції".
"Розвиток мобільних і хмарних технологій у зв'язці з «Інтернетом речей» змінює майбутнє робочого процесу і вимагає відокремленого, самостійного підходу до побудови мережевої інфраструктури. Формується нова парадигма, що дозволяє створювати інтелектуальний цифровий робочий простір. Водночас, ця парадигма вимагає безпечного та надійного доступу до мережі. Тому наша компанія сконцентрована саме на завданнях підвищення продуктивності й мобільності.

Ми раді оголосити, що в числі наших партнерів на українському ринку з'явилася ELKO Ukraine, яка активно розвиває проектну дистрибуцію з доданою цінністю, націлена на надання системним інтеграторам необхідного набору рішень для створення захищеної, продуктивної і функціональної ІТ-інфраструктури підприємств різного масштабу. Співпраця наших компаній дозволить помітно розширити присутність продукції Aruba на українському ринку і зробити її рішення доступними більш широкому колу компаній, що пропонують послуги побудови та захисту мереж".
ELKO Ukraine, як офіційний дистриб'ютор Aruba, надає партнерам системним інтеграторам весь необхідний ресурс для успішного розвитку бізнесу:
  • активну підтримку в питаннях захисту інвестицій партнера в проекті;
  • бізнес-кейси та рекомендації з розвитку бізнесу;
  • конкурентні комерційні умови;
  • якісну логістику;
  • можливість придбати розширену сервісну підтримку й отримати консультації інженерів;
  • демо-обладнання;
  • допомогу в проведенні пілотів і проектуванні;
  • навчання співробітників компаній-партнерів;
  • і багато іншого.
Компанія заснована у 2002р. Керті Мелкотою (Keerti Melkote) і Панкаджом Мангліком (Pankaj Manglik) у Саннівейл (шт. Каліфорнія, США), як Aruba Wireless Networks і успішно вийшла на IPO у 2007 році.

У 2015 році компанія була придбана Hewlett-Packard.

Будучи підрозділом з обігом у $2.5 млрд, Aruba продовжує діяльність із ментальністю «найбільшої маленької компанії» («the biggest small company»), фокусуючись на інноваційних рішеннях Mobile First для зростаючих потреб у бездротовому зв'язку.

За останні кілька років Aruba була названа лідером у звітах компанії Gartner «Провідна й безпровідна мережа доступу» (Wired and Wireless LAN Access Magic Quadrant) за інноваційний підхід у технологіях. Понад 80% компаній зі списку Fortune 100 є замовниками Aruba, серед них такі бренди, як Google, Facebook, United Airlines, Home Depot і багато інших. Додаткова інформація - на сайті Aruba http://www.arubanetworks.com.
Sophela - ексклюзивний представник компанії Hewlett Packard Enterprise в Україні, Литві та Білорусі

1 листопада 2018 року компанія Hewlett Packard Enterprise (HPE) змінила формат присутності в Україні й інших країнах, щоби підвищити ефективність роботи з клієнтами та партнерами з просування рішень і послуг НРE. Відтепер компанія Sophela, що є Master Area Partner (MAP), представляє інтереси компанії НРE в Україні, Литві та Білорусі, відповідає за взаємодію з партнерами і клієнтами НРE і забезпечує високоякісне обслуговування замовників у цих країнах.

Sophela - філія холдингу ALSO, що здійснює діяльність у 22 країнах Європи і пропонує різні категорії ІКТ-продуктів, а також надає послуги у логістичній, фінансової, ІТ та цифрової сферах. Назва «Sophela» містить усі літери з назв компаній «ALSO» і «HPE».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.