ЧИМ ЗАГРОЖУЮТЬ «ВИПАДКОВІ ЗВ’ЯЗКИ» ВАШОМУ АВТОМОБІЛЮ?

24 липня 2019, 16:24
Власник сторінки
Экономист
0
23

Практично кожен водій на своїй практиці стикався з проблемою низькоякісного палива.

Негативний вплив таких «випадкових зв’язків» бензину відчувається з першими метрами їзди, але сюрпризом можуть стати більш серйозні наслідки - капітальний ремонт елементів паливної системи або заміна агрегатів.

 Перші ознаки заправки автомобіля поганим паливом:

- погіршення запуску двигуна;

- поява сторонніх звуків при роботі двигуна;

- падіння тяги і відчуття погіршення потужності;

- посмикування при русі машини;

- зрослий паливний витрата силового агрегату.

 

Якщо використовується паливо не замінити, то подальша експлуатація призведе до відмови системи запалювання і виходу з ладу самого двигуна. Таким чином, швидке виявлення недоброякісного палива дозволить уникнути серйозних неприємностей і заощадити чималі кошти автовласника.

 Мережа АЗС BVS піклується за своїх покупців, тому імпортує високоякісне паливо з найбільших заводів Литви (ORLEN Lietuva), Казахстану (ТЕНГИЗ ШЕВРОЙЛ), Білорусь (РЕЧЕЦЬКИЙ ГПЗ). Власний сучасний автопарк бензовозів забезпечує своєчасну і безперебійну доставку продукції у будь-який куток країни.

На наші АЗС поставляється якісне пальне вищого очищення, яке відповідає всім необхідним екологічним та міжнародним стандартам.

Тож, подбайте про свій автомобіль разом з мережею АЗС BVS!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: топливо,бензин,АЗС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.