Українці визнали ліфти заводу «Євроформат» кращими в країні

14 грудня 2017, 15:41
Власник сторінки
Видеоблогер
0
102

ТОВ «Завод Євроформат» став лідером за підсумками голосування «Українська народна премія» в номінації «Виробник ліфтів 2017 року».

Споживачі визнали ліфти «Євроформат» кращими на українському ринку. Голосування проходило на сайті Української народної премії в період з 1 червня по 30 вересня 2017 року.

Результати прокоментував керівник комерційного відділу компанії Олексій Крамаренко: «Ніколи особливо не гналися за нагородами, оскільки це все як обгортка від цукерки - красиво і щоб звернули увагу, але якість цукерки від неї не сильно залежить. Для нас же головне - якісний і комфортний для пасажирів продукт, який ми пропонуємо ринку. Нам дуже приємно, що саме кінцеві споживачі, ті, хто кожен день користується ліфтами «Євроформат», оцінили нашу продукцію. Безумовно, дякуємо їм за віру в нас. Ми будемо працювати ще старанніше, і в 2018 році плануємо тільки набирати обертів ».

Українська народна премія - Всеукраїнський національний проект, спрямований на визначення кращих товарів і послуг, серед представлених на українському ринку, на основі переваг самого справедливого журі - українських споживачів. Нагорода підтверджує безперечне якість, безпеку і народне визнання. У порівнянні з 2013 роком, коли визначення кращих компаній серед виробників товарів або постачальників послуг проводилося вперше, конкурс значно виріс і набув популярності.
За результатами голосування в цьому році престижні нагороди за якість своїх товарів і послуг отримали 357 компаній в 22 категоріях (нерухомість, автомобілі, побутова техніка, ЗМІ, магазини, розваги і т.д.). Переможцями в інших номінаціях стали: кращий забудовник Києва - «Укрбуд», кращий ТРЦ Києва - «Gulliver», найкраща кондитерська - «Львiвська майстерня шоколаду». Повний перелік з 357 компаній можна побачити на сайті «Української народної премії».

Довідка: ТОВ «ЗАВОД ЄВРОФОРМАТ» - український виробник ліфтового обладнання з виробничими потужностями в місті Києві. Компанія на ринку України з 2006 року, з 2009 року продукція стабільно поставляється на експорт, в тому числі з 2015 року - в країни Європейського Союзу. Ліфти «Євроформат» сертифіковані за європейськими стандартами. У 5-річному плані розвитку компанії до 2021 року розширення експорту визначено як пріоритетний напрямок.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Лифт,премии,заводы,украинская экономика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.