Нас грабують, ще й ґвалтують

03 листопада 2017, 17:02
Власник сторінки
аналитик
1
139
Нас грабують, ще й ґвалтують

Ми знаходимося в петлі, яку влада поступово затягує навколо свободи українців.

На що витрачаються наші гроші , які надходять в державний бюджет? На посилення силових структур влади. Більше поліцейських і нацгвардійців – більше страху і контролю над населенням. Яскравий приклад пересування правоохоронців біля стін верховної ради. Блокування вулиць обмежує наше пересуванню в місті. Ми знаходимося в петлі, яку влада поступово затягує навколо свободи українців.

Страждають звичайні, працьовиті українці , а кримінал процвітає через законопроекти наших народних обранців. Нещодавно був на Західній Україні - контрабанда процвітає, ситуація в Харкові і взагалі на дорогах жахлива. За те під виглядом "боротьби з цими явищами" ми бачимо рішення про обмеження покупок  за кордоном для споживачів або пропозицію обмежити швидкість руху на трасах регіонального значення до 50 км. Я повинен їхати на роботу 2 години, коли вони на своїх мерседесах витискають всі 200 км/год.

Особливо обурюють ініціативи  Верховної Ради та Кабінету міністрів щодо обмеження безмитного ввезення товарів в Україну. Депутати пропонують знизити ліміт безмитного ввезення  товарів до 150 євро в місяць(замість існуючого ліміту у 150 євро в день). Кабмін  виступив, начебто з компромісною альтернативою,  яка передбачає обмеження до трьох посилок в місяць. Ні перша, ні друга ініціатива не враховує інтересів пересічних громадян.


Україна – країна абсурду

  • ·         Законопроекти позиціонуються як спосіб детінізації економіки, а насправді стимулюють цей процес серед звичайних українців;
  • ·        Підвищення національної економіки – віддаючи тендери на ремонт дороги в Києві польській компанії;
  • ·         Цінності свободи та вільного зібрання перетворилися на огородження народного зібрання біля Верховної Ради.

Українці не будуть цього терпіти

Через такі пропозиції Ради та Кабінету Міністра активний громадянин постійно повинен боротися за свої права. Наприклад, споживачі інтернет-магазинів об'єдналися і роблять компанію проти монополізму великих мереж електроніки. Обмеження купівлі товарів за кордоном вигідно саме ним. Вони знають , що за допомогою депутатів-хабарників та новому закону, можуть мене змусити купити необхідний товар в них. ДЗУСЬКИ ВАМ!!! Українці мають право відстоювати свої права на краще життя. Ми не повинні підлаштовуватися під нові закони влади. Критика законопроектів з боку громадськості повинна спонукати владу йти на діалог зі своїми виборцями. Спільна робота – це запорука успіху.

Реальна ситуація

Українці і так не багаті - навіщо забороняти купувати в Інтернеті або обкладати навіть малі посилки податками? Це ж не вирішить проблеми податків й контрабанди. Сподіваюся наші депутати усвідомлять реальну загрозу економіці країни, яка ховається в великих мережах електронних товарі і серед них в самих( в парламенті).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.