«Двері Полісся» та «МастерОк» готуються до ярмарку вакансій 2017

26 квітня 2017, 12:37
Власник сторінки
0
20

12 травня у Житомирі на вулиці Михайлівській пройде міський ярмарок вакансій та форум роботодавців.

12 травня у Житомирі на вулиці Михайлівській пройде міський ярмарок вакансій та форум роботодавців.  

«Двері Полісся» та «МастерОк» запрошують активну молодь, студенів та випускників, а також всіх хто знаходиться в пошуку роботи не пропустити унікальну можливість поспілкуватись з професіоналами, побачити особливості майбутньої роботи,  дізнаєтесь детальніше про компанію та переваги її на ринку.

Під час ярмарку вас також чекають веселі конкурси та розваги. Приємні подарунки, принаймні  Двері полісся та МастерОк вам це обіцяють.

В понеділок 24 квітня в Житомирській міській раді відбулась організаційна зустріч роботодавців та пр.  иедставників ВУЗів, яки прийматимуть участь у ярмарку.  Під час зборів була узгоджена програма заходу та рос приділені ділянки.

Палатка компаніі «Двері Полісся» та «МастерОк» буде розташована на ділянці між міською радою та кінотеатром І.Франка, завдяки банерам ви легко нас побачите.

Інформація про компанію:

Мережа супермаркетів «Двері полісся» - спеціалізується на продажі оптом та вроздріб вхідних та міжкімнатних дверей, підлогового покриття, дверної фурнітури, а також на наданні супутніх послуг: замір, монтаж та демонтаж дверей, врізка фурнітури, доставка тощо.

Компанія працює на пряму з фабриками виробниками. На виставках в салонах компанії представлені двері міжкімнатні скляні, з масиву натуральної деревини, двері з покриттям шпон та екошпон, покриті ПВХ плівкою, двері МДФ. Великий вибір вхідних дверей вуличних та квартирних, ламінат різних класів стійкості.

063 300 45 86

МастерОк – це  якісні сучасні натяжні стелі та декор стін, супутні послуги (доставка, монтаж, послуги дизайнера).
В салонах представленні натяжні стелі на будь-який смак глянцеву або матові, натяжні стелі в стилі зоряного неба або з фотодруком…

063 300 45 86

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.