Фліланс зараз у тренді і це заразно.

28 грудня 2016, 20:19
Власник сторінки
викладач
0
56
Фліланс  зараз у тренді і це заразно.

Якщо ти не знаєш як знайти роботу, можливо потрібно дозволити роботі знайти тебе.

Фріланс -  це сучасне поняття праці на себе в онлайн режимі, тобто з використанням Інтернету. Майже кожна людина  передпенсійного віку знайома і має навички роботи в Інтернеті, проте не всі замислювалися над створенням додаткового або повноцінного доходу з використанням новітніх можливостей.  

Фріланс стрімко розвивається і  подальші прогнози найперспективніші. Україна уже зараз входить  в десятку країн Європи, з найактивнішим і найрозвинутішим  використанням Інтернету. Що стосується самого фрілансу , то за загальним обсягом заробітків в цій сфері ми входимо в першу п’ятірку, залишивши позаду Росію, Китай та навіть Великобританію.  Багато спеціалістів пробували себе в онлайн проектах, проте навіть за існування великої кількості спеціальних платформ для фрілансерів, залишали активні пошуки доходу в цій перспективній сфері.

Підводні камені на шляху до успіху:

1.     Перевантаження  та переповненість інформацією онлайн платформ чи бірж. Важка навігація, незрозумілий зміст сайтів в цілому. Це дратує, заважає в першу чергу почати працювати. Здається, щоб розібратися у всьому потрібен місяць чи рік.

2.     Досить висока абонентська плата чи разова комісія від виповненої роботи. І знову хороші спеціалісти відсіюються, особливо в періоди криз.

3.     Висока конкуренція. Виконавців занадто багато, ти просто губишся серед інших і тебе не помічають.

4.     Занижена плата за роботу, це зумовлено перевантаженням платформи чи біржі. Завжди знайдеться той, хто готовий зробити щось дешевше.

Чому варто спробувати  саме платформу Hopework:

·        Лаконічність , доступність і змістовність представленої інформації. Дуже проста навігація – зайшов, зареєструвався і все зрозуміло.

·        Реєстрація БЕЗКОШТОВНА

·        Немає абонплати, тільки комісія від успішно виконаного проекту(замовлення), яка до речі становить всього 5%, а це найнижчий показник.

·        Якщо Ви виступаєте в ролі Замовника(підбираєте кадрів чи шукаєте виконавця, послуги повністю безкоштовні);

·        Новизна – у Вас поки що небагато конкурентів, що значно підвищує шанси отримати як саме замовлення так і гідний дохід за його виконання.

·        Ви можете одночасно бути як Замовником так і Виконавцем.

·        Для досвідчених – можливість створювати мікро-групи.

 

        Навіть цієї кількості переваг вистачить для Вашого успішного старту чи поліпшення поточного стану Ваших справ у сфері фрілансу.

        З кожним днем конкуренція збільшується – поспішайте!Фріланс розвивається з Вами чи без Вас, та чому б не зіставити йому компанію.

       Ласкаво просимо на дегустацію можливостей з платформою Hopework!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.