Протистояння "Євланчик-Кутепова" набирає обертів

23 листопада 2016, 09:40
Власник сторінки
журналист
0
59
Протистояння  Євланчик-Кутепова  набирає обертів
На фото - Сергій Євланчик

Велелюдний пікет біля дверей Посольства Великої Британії в Україні - в ім"я любові! Лише невеличке уточнення : любові матері до рідних дітей, яка не може з ними зустрічатися і спілкуватися.


Протистояння "Євланчик-Кутепова" набирає обертів...
https://www.youtube.com/watch?v=OSoKdn9_WfA
Велелюдний пікет біля дверей Посольства Великої Британії в Україні - в ім"я любові! Лише невеличке уточнення : любові матері до рідних дітей, яка не може з ними зустрічатися і спілкуватися. Що ж, у нашому буремному житті і таке трапляється. А якщо говорити по суті, то йдеться про конфлікт, який вже досить довго, немов іржа, роз"їдає колись щасливу  родину  російського бізнесмена Сергія Євланчика і  його колишньої дружини, українки Марини Кутепової. Батьки чубляться, а страждають діти. Адже їхня  мати живе в Україні, а вони (бо так вирішив  батько) - на теренах туманного Альбіону. І бізнесмен, екс-росіянин Сергій Євланчик, який отримав громадянство Великобританії через буцім-то постійне проживання з 2003-го по 2013-й рік на її території,  не зважаючи на наполягання пані Марини, аж ніяк  не збирається повертати доньку і сина на їхню Батьківщину - Україну.
Ось чому пікетувальники вирішили проводити акцію на підтримку Марини Кутепової саме напроти вікон Посольства Великої Британії в Україні. На місце події пані Марина прибула разом із ними. Мирна акція відбувалася у досить нервовій обстановці. Їй намагався завадити цей гіпер-рухливий і гіпер-галасливий  молодий чоловік із гучномовцем у руках. Саме  він - на думку Марини Кутепової - і є одним із адептів впливу бізнесмена Сергія Євланчика в Києві. Що було далі - дивіться у  спеціальному репортажі на каналі Ukrvideotravel, на який ми закликаємо вас активніше підписуватися. Адже, друзі, ми працюємо для вас.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.