Рівно рік тому - Agroport2015, а вже 20 жовтня 2016 року - AGROPORT East Kharkiv

15 жовтня 2016, 14:54
Власник сторінки
Директор департамента международного сотрудничества
0
30
Рівно рік тому - Agroport2015, а вже 20 жовтня 2016 року - AGROPORT East Kharkiv

AGROPORT – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. AGROPORT єдиний з вітчизняних профільних заходів у 2015 році був включений до всесвітнього календар FAO.

У 2015 році форум відвідали близько 5 тисяч гостей, технічні новинки представили понад 300 сільськогосподарських підприємств з різних країн світу. 23 різнопланових заходів пройшли в 2015 році. Свою продукцію та технічні розробки представили місцеві аграрії і гості з 12 країн світу.

Осінній AGROPORT East Kharkiv 2016 відбудеться в сформованому форматі конференцій, виставки та демонстраційного показу техніки. Програма форуму буде складатися з наступних напрямків:

20 жовтня (четвер) – День агробізнесу
21 жовтня (п’ятниця) – День фермера
22 жовтня (субота) – День поля
В рамках трьох днів на майданчику харківського аеропорту пройдуть понад 20 профільних конференцій, тематика яких охопить весь спектр аграрної галузі: від інвестиційної проблематики до використання найсучасніших технологій.

В одній із дискусійних панелей, що організовано Baker Tilly Ukraine, буде приймати участь Станіслав Ігнатьєв , проректор Харківського національного університету радіоелектроніки, із презентацією Харківський енергетичний кластер - доказ того, что ВНЗ можуть та мають бути ініціаторами змін і прикладом розширення обріїв.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.