Валютний переполох

09 червня 2014, 21:00
Власник сторінки
1
51
                                            Валютний переполох

Курс долара

Долар - валюта, запроваджена США у 1785 році. У наш час американська валюта вважається потужним гравцем на фінансовому ринку,і є національною валютою у 16 країнах світу.  Така популярність зумовила появу народних просторічь. Слово «бакс» є знайомим для кожного,хто хоч колись мав справу з американською валютою. Однак,чи знаєте Ви його етимологію? Похідною до нього вважають англійське слово «бакскін» -шкіру самця оленя,яка була невід`ємною частиною торгівельних відносин з індіанцями. На жаль,весела інформація на цьому закінчується,тож час переходити до сумних реалій.

Сьогодні в Україні новина про курс долара програє за популярністю хіба що повідомленням про російську інтервенцію в Криму. Наша країна опинилася у дуже складній економічній ситуації,провідну роль у створенні якої відіграли «папєрєднікі».

У побуті завжди був популярним жарт про завезення у магазин «Все по 10 гривень» однодоларових банкнот. На жаль,сьогодні такий жарт є реальністю,і 10 гривень-це не межа.

На думку банкірів,у найближчому майбутньому долар не виходитиме за рамки 10,4 грн за 1 одиницю американської валюти. Головною причиною для спокою експерти називають скорочення різниця між цінами за продаж та купівлю національної валюти США.

Імпічмент президента та відставка уряду – саме такі причини є основними складовими політичної та економічної нестабільності. Люди,котрі мають банківські рахунки у гривнях  починають масово скуповувати долари або відкривають рахунки у закордонних банках.

Першим поштовхом до вирішення кризи мають стати президентські вибори,які відбудуться 25 травня. Новим президентом має стати  людина,котра  візьме на себе відповідальність у формуванні плану для розбудови абсолютно нової держави.

Сьогодення диктує українцям нові реалії. Переважна більшість наших співвітчизників відводить дуже велику кількість часу аби послухати політичні та економічні новини. На превеликий жаль,більшість із них є сумними для нас.

Проте,без поразок не буває перемог. Тож,не втрачаймо віри,і все буде добре для кожного з нас!

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.