Блогун

05 серпня 2013, 17:11
Власник сторінки
0
135
Блогун

Блогун

Якщо у Вас є блог, який ви ведете, то можна і на ньому заробити на цьому проекті, який називається Блогун можете заробити гроші на написанні рекламних постів.

Ви можете заробити гроші не тільки на написанні рекламних постів, але і на партнерській програмі. Суть цієї програми полягає в тому, що ви залучаєте рекламодавців або блогерів в сервіс "Блогун", а вам від їх операцій нараховуються відсотки. Комісія "Блогуна" дорівнює 15% і на поточний момент Ви отримуєте 25% від нашої комісії зі всіх користувачів, яких ви залучили використовуючи партнерську посилання. Крім того, партнерський дохід збільшується на 15%, щоб при виведенні грошей, компенсувати втрати на комісії сервісу. Сума цих відсотків додається кожен раз, коли рекламодавець заплатив за блогеру написання посту, або ж блогер виконав необхідне завдання рекламодавця. Все це взаимосвязано. Блогун - монетизуємо блоги.

Блогун

http://u.to/SWQmBA

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.