Тимошенко на виборах президента стане віп-агітатором - голова КВУ

03 серпня 2013, 19:13
Власник сторінки
0
163

460273184972

460273184972

Юлія Тимошенко не буде брати участь у виборах, а стане віп-агітатором опозиційного кандидата
Про це заявив голова Комітету виборців України Олександр Черненко, передає «Україна молода»
«90%, що Тимошенко не буде брати участь у виборах - їй не дадуть. Хоча її роль буде серйозною. Подобається це комусь чи ні, внутрішнє вплив Тимошенко на процеси в опозиції, її заклики і думки не доходять по тих каналах, які «включає» опозиція. Її месиджі не знаходять такого відгуку в серцях виборців, як це було б, якби Тимошенко говорила б сама», - сказав Черненко.
На його думку, якщо Тимошенко буде так чи інакше звільнена, але без можливості взяти участь у виборах, вона стане віп-агітатором опозиційного кандидата.
«Той, на кого вона вкаже, буде мати великі переваги. Але якщо все залишиться, як є сьогодні, вплив Тимошенко зменшуватися. І це об'єктивно, адже не можна впливати на свідомість громадян хоча б без візуального контакту», - зазначив Черненко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.