Крик душі...

10 квітня 2013, 15:11
Власник сторінки
0
181
Крик душі...

Лист-проханя. Чи, швидше, крик душі. До кого йти люди вже не знають. У міськвиконкомі нам відповіли: « То ваша біда, а у нас тут міський бюджет.» Родина у відчаї.

Ми молода родина Буряк Костянтин Дмитрович (19.09. 1989р.н) та Буряк Наталя Сергіївна (24.08.1989) (маємо 4-ри річного сина Олександра). Звертаємося до Вас за допомогою.

6-го квітня 2013 –го року о 3-ій годині ночі наш будинок , що знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Чутівська, буд 8, кв- 1 та усе майно повністю знищила пожежа. ( міліція майже нічого не робить, слідчий, яка веде цю справу ДОСІ не булла на місці події, самі возимо їй фото, напрошуємося на дачу показань. Там неозброєним оком видно, що був підпал. Адже причиною загорання будинку став диван, який стояв на ганку 3 роки під снігом та дощем. Він згорів до попелу, а поруч стояв такий само сирий стіл, який вогонь намагався спалити, але через сирість деревини не зміг. Коли ми намагалися вибратися із палаючого дому, били у двері, що заклинило від температури, у дворі, біля машини поралися троє молодиків. Їхні особи встановлено, однак нам міліція твердить: «То не вони. Вони нам сказали, що хотіли допомогти»). На наших очах у лічені секунди згоріло все, у що ми вкладали свої зароблені. Дитя постійно проситься додому. Чоловік на даний момент залишився без роботи ( адже працював на дому), а він єдиний годувальник сім’ї.

Власник будинку Буряк Дмитро Володимирович, який того вечора перебував у нас в гостях, постраждав від вогню і наразі госпіталізований із опіками 1-2 ступенів. Знаходимося в дуже скрутному становищі!!! Просимо про фінансову допомогу ( хоч якусь), адже більше вже не знаємо,у кого позичати кошти. Ми не судимі. Соціально благополучна молода родина, ніколи нікому не бажали і не причиняли зла. І ніколи ні в кого нічого не просили. Відмовляли собі в усьому, аби закінчити ремонт у будинку, що дістався нам від батьків, які тяжко працювали усе своє життя на благо рідної землі. Нам, як і всім хочеться бути щасливими. Тої ночі ми спали і могли згоріти живими. Підпал стався ззовні будинку ( зараз цією справою займається карний розшук). Від нашої оселі лишилися тільки чорні стіни. Ми вже зверталися до міськвиконкому Полтави, але нам сказали, що нічим не можуть допомогти: «Ваша хата – ваша біда, а тут міський бютжет». Будемо вдячні за будь-яку допомогу. Віримо у людяність і свою країну.

Буряк Дмитро Володимирович- 0993344093(номер картки «Приватбанку»:51-67-98-72-06-97-35-92)
Буряк Костянтин – 099-33-44-140
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.