С.П. Прудкий: я проти сланцевого газу, і ніхто його мені не нав"яже!

09 квітня 2013, 16:14
Власник сторінки
0
247
С.П. Прудкий: я проти сланцевого газу, і ніхто його мені не нав яже!

На останніх місцевих виборах головою Капитолівської сільської ради Ізюмського району Харківської області вдруге переміг кандидат від ВО «Батьківщина» Степан Петрович ПРУДКИЙ.

І ось уже скільки років поспіль Степан Петрович попри скажений прес та тиск з боку регліанальського керівництва області та району голова Капитолівської сільради не лише продовжує свою екстремальну роботу, а ще й принципово відстоює позицію виборців. Так, С.П. ПРУДКИЙ, на відміну від свої «сімейних» керівничків теж підтримав народні виступи проти видобутку сланцевого газу на території Ізюмщини.
Зі слів сільського чиновника, через так відкриту та принципову позицію має «проблеми» в співпраці з керівництвом області та району, але його це не скільки не лякає. Бо для нього головними є люди та їх добробут та «не засланцьована» екологія, а не загарбницькі амбіції вищезасівших чинуш.
Окрім того, Степан Петрович є власником 5,32 га земельних паїв в селі Шуйвьке, Роздільської сільської ради Первомайського району Харківської області. Саме там сумнозвісна загарбницька компанія «Shell» почала активну підготовку до розробки родовищ сланцевого газу. На питання, чи віддасть він добровільно свої паї у користування компанії, відповів чітко й недвозначно, що нехай лише спробують сунутися на його рідну землю...
Переконаний, що саме завдяки таким мужнім та працелюбним людям, як Степан Петрович ПРУДКИЙ, Україна є досі Незалежною і остаточно не роздерибаненою певною «родиною» та їх шавками на місцях.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.