ІЗЮМЧАНИ ПЕРЕКРИВАЛИ МІЖНАРОДНУ ТРАСУ

17 березня 2013, 22:03
Власник сторінки
0
226
ІЗЮМЧАНИ ПЕРЕКРИВАЛИ МІЖНАРОДНУ ТРАСУ

ПРОТЕСТУЮЧИ проти регліонівського сланцевого засилля мешканці міста Ізюм, що на Харківщині, по обіді паралізували рух по трасі Харків - Ростов

17 березня близько 3000 ізюмчан долучилося в своєму мальовничому місті до всеукраїнської акції протесту проти нав"язання видобутку сланцевого газу.
А вже приблизно за годину близько 600-700 учасників акції протесту вишикувалося вздовж міжнародної траси Харків - Ростов з плакатами проти сланцевого засилля. Час від часу учасники акції переходили дорогу пішохідним переходом тримаючи в руках плакати, а інші ізюмчани роздавали водіям зупинившихся автівок тематичні листівки та відеодиски.
Слід відзначити, що не обійшлося, на жаль без провокацій. Серед мітингувальників виявився засланий козачок місцевих регіаналів, очолюваних Ізюмським міським головою Олександром Божковим. Цей "божковичок" під час одного з переходів людьми дороги, вискочив з натовпу і розбив ногами скло на одній з легкових автівок. За однією версією зловмисник зник з місця пригоди, за іншою, його затримали "доблесні" працівники Ізюмської міліції і відпустили в найближчій підворотні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.