Водій, який скоїв наїзд на пішохода, йде у справі як свідок

12 березня 2013, 13:19
Власник сторінки
0
197
Водій, який скоїв наїзд на пішохода, йде у справі як свідок

Мати загиблого вже 5 місяців домагається, щоб водія визнали обвинуваченим і передали справу до суду. Однак слідча Ірина Макарова матеріали справи до суду не передає...

ДТП трапилося 22.09.2012 року. О 05.30 ранку в місті Мерефа водій Кулаков А.І. здійснив наїзд на пішохода Ярошенка С. І, завдавши йому тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких він помер (на місці ДТП).
Наїзд трапився на нейтральній смузі дороги.
Кримінальну справу було порушено не проти водія, а за фактом ДТП як такого що трапилось. Кулаков А. І. не заперечує того що був за кермом автомобіля, однак іде у справі не як обвинувачуваний, а як свідок. На місці ДТП також були й інші свідки. І на час приїзду швидкої та працівників міліції вже було відомо прізвище водія, який скоїв наїзд.
Після ДТП водій пройшов медогляд в одній з приватних клінік, отримав посвідчення водія і продовжує їздити на своєму авто.
Мати загиблого Ніна Ярошенко вже 5 місяців домагається належного розслідування даної кримінальної справи. Однак численні скарги до прокуратури та слідчого управління ГУ МВС України в Харківській області покищо не дають бажаного результату.
«Ширина тієї дороги – 14 метрів. Машин майже не було. Він виїхав на нейтральну смугу і збив мого сина. Я не почула, навіть, вибачення. Кулаков далі їздить на своєму авто. Після того що сталося у нього таки мали б забрати права (на керування автомобілем) і передати справу до суду. Вони роблять усе можливе для того, щоб ця справа до суду не дійшла. І в мене є підстави вважати, що слідство затягують зумисно», – стверджує Ніна Ярошенко.

(Водію вже повернули автомобіль і він на ньому їздить. А потерпілій у чергових відписках пишуть: Ви маєте право знімати копії, але, насправді, матеріалів справи для ознайомлення не надають.)

Жанна Титаренко


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.