Представника Власенка повідомили про закриття справи по Окунській

11 березня 2013, 12:54
Власник сторінки
0
238
Представника Власенка повідомили про закриття справи по Окунській

У Генпрокуратурі кажуть, що вручили представнику Сергія Власенка повідомлення про закриття кримінального провадження за заявою його колишньої дружини

Генеральна прокуратура України в понеділок вранці вручила представнику захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергію Власенку повідомлення про закриття кримінального провадження за заявою його колишньої дружини Наталії Окунської про невиконання ним судового рішення (за словами Власенка, йдеться про розподіл майна з Окунською).

"У понеділок прийшов представник Власенка, йому вручили повідомлення про закриття кримінального провадження за заявою Окунської про невиконання рішення суду", - повідомили в прес-службі Генпрокуратури, пояснивши, що Власенка запрошували до ГПУ на 10:00, але він не з'явився, а пізніше прийшов його представник.

5 березня прес-служба Генпрокуратури повідомила, що кримінальне провадження за заявою Окунської про невиконання Сергієм Власенком судового рішення закрито через відсутність складу злочину. У той же день він спростував інформацію про те, що ГПУ закрила всі справи проти нього. "Ой, брешуть собаки. Є ще як мінімум дві кримінальні справи", - сказав він журналістам.

Захисник екс-прем'єра додав, що 11 березня його викликають на допит в Генпрокуратуру як свідка "в черговій абсурдній кримінальній справі". Власенко не уточнив, про яку саме справу йдеться, але нагадав, що без мандата депутата його можуть затримати на 72 години без пояснення причин.

На початку року Власенко заявляв, що його можуть заарештувати в найближчі тижні. Приводом може стати нібито невиконання ним судових рішень у цивільній справі і нібито скоєний ним розбій. 6 березня Вищий адмінсуд України позбавив депутатських повноважень Сергія Власенка (фракція ВО Батьківщина) за сумісництво. Суд прийшов до висновку, що, захищаючи Тимошенко, депутат виконував функції адвоката. Європейські політики вважають, що позбавлення захисника екс-прем'єра мандата погіршує і без того поганий імідж президента Віктора Януковича.

Джерело: Інтерфакс-Україна
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.