ЗА СТАН ДОРІГ МАЮТЬ ВІДПОВІДАТИ І ОЧІЛЬНИКИ МІСТ, А НЕ ЛИШЕ УКРАВТОДОР...

07 березня 2013, 17:51
Власник сторінки
0
217
ЗА СТАН ДОРІГ МАЮТЬ ВІДПОВІДАТИ І ОЧІЛЬНИКИ МІСТ, А НЕ ЛИШЕ УКРАВТОДОР...

За стан доріг мають відповідати не лише укравтодорівці, а й міські голови, які за "откати" дозволяють Укравтодору замість належного ремонту робити ямковий, про грошову різницю і суть розумієте...

Однією з таких проблем є "ремон" доріг в місті.
Чи бачив з Вас коли хто небуть, щоб асфальт засипали в "ямки" в дощову погоду, яку перед цим сушать феном під парасолькою? В Ізюмі це є. Не менш "пейзажними" є картини, коли замість катків на "ямку" засипану асфальтом автодорівці кладуть грабарку і зверху на неї наїжджає вантажівка.
Ну а самим цікавим в цьому всьому є те, що міісто Ізюм вже 4 роки не знає, що таке суцільний ремонт асфальтового покриття. Бо робиться ямковий, в сиру погоду, а в усіх паперах пишеться зовсім інше. Куди іде багатомільйонна різниця з того, не важко здогадатися.
Я цю тему веду до того, що начитався сьогодні в пресі про кількість порушених кримінальних справ Генпрокуратурою проти чиновників Укравтодору.
Звертаюся до Генпрокуратури з проханням ретельніше вивчати зловживання укравтодорівцями, бо справи порушувати слід не лише проти них. Ось на прикладі міста Ізюм, то кримінальна справа тут плаче в першу чергу по горе-міському голові, який вже собі друге Межигір"я відбудував на березі річки Сіверський Дінець за рахунок "відкатів". Якщо вже ви панове взялися шукати винних в такому стані українських доріг, то робіть це по закону, а не показово.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.