РЕГІОНАЛ БОЖКОВ ВИРІШИВ НАВ"ЯЗАТИ ІЗЮМЧАНАМ СЛАНЦЕВИЙ ГАЗ СИЛОЮ

01 березня 2013, 14:23
Власник сторінки
0
238
РЕГІОНАЛ БОЖКОВ ВИРІШИВ НАВ ЯЗАТИ ІЗЮМЧАНАМ СЛАНЦЕВИЙ ГАЗ СИЛОЮ

Сьогодні в місті Ізюмі мала відбутися сесія Ізюмської міської ради. Мало було підняте питання доцільності видобування сланцевого газу на Ізюмщині.

Але наскрізь прогнивше місцеве кодло Партії регіонів знову не змогло обійтися без провокацій. Горе міський голова Божков викликав до Ізюму спецзагін "Беркут", а його "товариші" по партії з Харкова забезпечили присутність студентів з харківських ВУЗів не слов"янської національності з транспорантами ЗА видобуток сланцевого газу. Не обійшлося без сварок і штурханини. Самим "цікавим" є те, що "влада" і в Ізюмі виставила За сланцевий газ тих же, кого виставляє регулярно під стінами Київського райсуду Харкова проти Юлії ТИМОШЕНКО.
Сама сесія міської ради так і не почалася. Радує те, що людська свідомість у ізюмчан прокинулася настільки, що міський голова О.А. Божков і секретар Ізюмської міської ради А.В. Кукла накивали п"ятами з сесійної зали міськвиконкому. Регліанальська "влада" вперто не хочу чути людей і надалі...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.