ІЗЮМЧАНИ НАРЕШТІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВОЄ СПРАВЖНЄ СТАВЛЕННЯ ДО ВЛАДИ РЕГІОНАЛІВ...

28 лютого 2013, 12:05
Власник сторінки
0
281
ІЗЮМЧАНИ НАРЕШТІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВОЄ СПРАВЖНЄ СТАВЛЕННЯ ДО ВЛАДИ РЕГІОНАЛІВ...

Приблизно в ніч з 27 на 28 лютого невідомі особа чи особи «обродили» всі стіни, вікна, двері і навіть банкомат будівлі Ізюмського міськвиконкому фекаліями.

Горе міський голова, регіанал О.А. Божков з самого ранку вигнав на прибирання штатних техпрацівників установи. З каяттям перед громадою за знищене місто та заявою про відставку позорище міський голова знову не квапиться.

Інтернетрух "Ізюм Злочинний" http://vk.com/izum_zlo  аплодує тим сміливцям, які продемонстрували в такий спосіб своє вілношення до ізюмських представників правлячої в країні зграї.

Ймовірніше за все, до таких «відчайдушних» кроків людей спонукала вчорашня провальна сесія Ізюмської міської ради Харківської області, на якій «доблесні» представники Партії Регіонів відмовилися підтримати своїми голосами мораторій на видобування сланцевого газу на теренах Ізюмщини, якого вимагали люди та депутати райради від ВО «Батьківщина».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.