ТАБАЧНИКА ЗАПІДОЗРИЛИ В КРАДІЖКАХ ІЗ МУЗЕЇВ

21 лютого 2013, 12:39
Власник сторінки
0
204
ТАБАЧНИКА ЗАПІДОЗРИЛИ В КРАДІЖКАХ ІЗ МУЗЕЇВ

ВО «Свобода» запропонувала перевірити «багаточисельні повідомлення в пресі» про можливерозкрадання Табачником цінностей історико-культурних фондів України.

В Верховній Раді депутат від фракції ВО "Свобода" Михайло БЛАВАДСЬКИЙ зареєстрував проект постанови про створення парламентської слідчої комісії для перевірки голови Міносвіти Дмитра Табачника на причасність до розкрадання цінностей історико-культурних фондів Україний і неефективному використанні бюджетних коштів.
Проект постанови передбачає створення спеціальної Тимчасової Слідчої Комісії Верховної Ради України, яка на протязі пів-року моглаб займатися відповідним розслідуванням.
Предбачається, що комісію повинен очолити сам Блаватський, а до її складу повинні ввійти опозиціонери В"ячеслав Кириленко, Іван Стойка (ВО "Батьківщина"), Марія МАТІОС ("Удар"), а також троє представників Партії регіонів та один комуніст.
Як пише "Дзеркало Тижня", в пояснювальній записці до законопроекту свободівець відзначив: "Громадяни України та українська преса неодноразово відзначали, що міністр освіти і науки, молоді і спорту України Табачник Дмитро Володимирович має відношення до розкрадання цінностей історико-культурних фондів України, а бюджетні кошти виділені міністерству для реалізації державних програм, використовуються не за призначенням".
Подібні звинувачення на адресу нинішнього голови Міносвіти раніше лунали і в Партії регіонів. Однопартієць Табачника Борис Колєсніков назвав свого колегу "казнокрадом" і звинуватив в крадіжці експонатів із українських музеїв.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.