З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ 2013 РОКОМ!

31 грудня 2012, 18:28
Власник сторінки
0
272
З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ 2013 РОКОМ!

Дорогі українці всіх щиро вітаю з наступаючим Новим 2013 роком!

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли, щоб Ви відчули турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

Я щиро хочу, щоб Новий рік у Вашому житті став часом здійснення мрій та задумів. Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай же усі бажання, які Ви зберете у Новорічну ніч, якнайповніше реалізуються і збудуться вже у найближчому майбутньому.

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Бажаю Вам успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя, а також гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! Нехай він принесе в кожну сім`ю здоров`я та благополуччя, спокій та добробут. Нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки!

Нехай 2013 рік принесе нашому місту достаток, стабільність та процвітання, а кожному з нас, в першу чергу, здоров’я, любов та злагоду. Нехай тепло різдвяної свічки зігріває Ваші серця протягом усього року.

Шановні земляки! Від імені Харківської обласної організації політичної партії Анатолія Гриценка «Громадянська Позиція» та від себе особисто вітаю з наступаючим Новим 2013 Роком та Різдвом Христовим!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.