"БИДЛО" ПРАВЕ, БО ЧЛЕН "ПАРТІЇ РЕГІОНІВ"...

18 грудня 2012, 22:37
Власник сторінки
0
263
 БИДЛО  ПРАВЕ, БО ЧЛЕН  ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ...

Сьогодні, 18 грудня 2012 року, відбулася апеляційна стадія вітчизняного "кривосуддя" в застінках Апеляційного суду Харківської області за моєю апеляційною скаргою в справі Піжуріна...

Суддя Бородін, почувши кодові слова від представника Піжуріна - мацокінського гаденяти Савіна "Піжурін депутат міської ради від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ" відразу побіг і прийняв рішення, що екологічній катасрофі через аварійні споруди розкрадені Піжуріним - БУТИ!
Нагадую! Очищені каналізаційні стоки з міста Ізюм потрапляють до річки Сіверський Дінець яка протікає через Харківську, Донецьку, Луганську області України та Ростовську область Російської Федерації.
Проте чхати на це все хотів суддя Бородін, адже це все скоїв член Партії Регіонів, а сам бородін в Харкові на джипі за 90 000 євро розсікає, що йому життя декількох мільйонів українців та росіян...
Але хочу заявити, що на апеляційній інстанції я не зупинюся в жодному разі + переконаний, що для таких гидот як Піжурін, Мацокін, Ольховський, Савін, Божков та інших покидьків приймавших учас в роздеребані каналізаційного колектору ізюмських очисних споруд, в пеклі вже готують самі гарячі і великі сковорідки.
Знаковим було те, що під вікнами судової зали, на 1 поверсі, саме відбувався мітинг в підтримку Народного Президента України Юлії ТИМОШЕНКО і під акорди гімну "донецьких пацанов" - "Мурку" пан Бородін вчиняв злочин проти мільйонів українців та росіян - зачитував рішення на користь циганського бидла Піжуріна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.