Дмитро БЕСПАЛИЙ:«ВСІ НЕПРАВДИВІ ДІЇ ВЛАДИ БУДУТЬ МНОЮ ОПРОТЕСТОВАНІ»

07 жовтня 2012, 18:27
Власник сторінки
0
442
Дмитро БЕСПАЛИЙ:«ВСІ НЕПРАВДИВІ ДІЇ ВЛАДИ БУДУТЬ МНОЮ ОПРОТЕСТОВАНІ»

Минулі вісім місяців для починаючого політика і його родини були не із легких: «наліт» на бізнес, сфабрикована Ізюмською міжрайонною прокуратурою Харківської області «справа»...


Минулі вісім місяців для починаючого політика і його родини були не із легких: «наліт» на бізнес, сфабрикована Ізюмською міжрайонною прокуратурою Харківської області «справа»,  поховальний вінок на паркані ізюмського будинку, а пізніше імпровізована розтяжка і ось тепер судилище в застінках Ізюмського міськрайонного суду Харківської області. Про це, і багато іншого, в ексклюзивному інтерв'ю із Харкова «Ізюмським Вістям» розповів сам Дмитро БЕСПАЛИЙ.


-          Інтернет-простір сколихують повідомлення про існування проти Вас кримінальної

справи. Тероризують Ваше найближче оточення, на Ваших помічників здійснюється відвертий тиск. Ви можете роз'яснити, що відбувається?

-          Всі подіїї – це події одного ланцюга. Не секрет, що я маю намір балотуватися на посаду

Ізюмського міського голови на майбутніх виборах. Більш того, не для кого не є секретом мої «відносини» з колишнім прокурором Романом Олександровичем Сидоренком та нинішнім міським головою Ізюма Олександром Андрійовичем Божковим і мою викривальнуцьку політику, щодо їхніх посадових злочинів і зловживань службовим становищем. Тим паче, що пан Сидоренко ввесь час  обіцяв мені помститися. Так як вбити мене їм не вдалося, а намагалися, через те і змушений був «емігрувати» з рідного і улюбленого Ізюму, вони за допомогою своїх проплачених, а можливо про репресованих, «волчків» Тамари Семенівни Пивоварової, Катерини Михайлівни Кудріної, Валентини Степанівни Капшук сфабрикували проти мене «справу». Перераховані особи в «справі» значаться як «потерпілі». Сюди ж активно підключилося і сумнозвісне ізюмське пугало Володимир Сергійович Кузьмін, яке (який, просто язик не повертається назвати) за часів СРСР офіційно був журналістом однієї із тоді багато чисельних обласних газет і за сумісництвом провокатором та стукачем КГБ, а нині активно працює на правлячу в Україні «хунту».

                Можу сказати сміливо також і те, що я маю вже на руках прямі докази того, що Пивоварова і її гоп-компанія мене навмисно оговорили, так само як і так зване позорне і продажнє «слідство» навмисно недорозслідувало обставини «справи» і порушили її проти мене, коли б мали притягати до відповідальності їх. Але нічого, всьому свій час. Найцікавіше ще попереду, і безумовно я про все інформуватиму спільноту і надалі.

 

-          Як Ви можете охарактеризувати Пивоварову і Кузьміна? Адже не секрет, що певний час

Ви були з ними в добрих стосунках і стояли в одних рядах. Ви себе відчуваєте на них ображеним? А можливо приниженим?

-          З Вашого дозволу, я утримаюся від будь-яких характеристик цих «Дон-Кіхотів». Їх ціну люди

вже знають. Тим паче, що сьогодні як проти однієї, так і проти другої в тому ж самому суді знаходяться мої відповідні позовні заяви. Так, до певного часу, я дійсно з ними, можна сказати товаришував, про що зараз шкодую. В жодному разі і жодним чином я себе не відчуваю ані ображеним, ані приниженим цими людьми. Бог їм суддя. Тим паче, на людей з їхнім ярко вираженим діагнозом по голові просто гріх ображатися.

 

-          Отже, зараз пролунали прізвища чотирьох «потерпілих». В чому ж вони Вас

звинувачують? І що Вам намагається інкримінувати прокуратура?

-          Ну, перш за все, хочу поправити Вас, «потерпілих» по справі троє. Пан Кузьмін проходить

свідком. Вже так завелося, що без цього штатного борця за справедливість Ізюмського міськвиконкому, в Ізюмі жоден «галун не відсвятиться». Тим паче, що в нього наклюнулася вчергове можливість публічно мене поображати.

                Щоб не займати багато часу, скажу коротко, цих людей об'єднує жага до грошей. Тим паче, що Пивоварова має заборгованість по платі за комунальні послуги біля 20000 гривень, а Кудріна робить дорогий ремонт своєї трикімнатної квартири в центрі Ізюма. Капшук, про «потерпілість» якої, як і про саму Капшук я дізнався лише в міліції, напевне потрібно розширяти чи відроджувати свій самогонний бізнес. Ось вони і підвернулися під руку «дядечку Сему» на прізвище Сидоренко, який на той момент активно виконував завдання свого спільника Божкова і активно фабрикував проти мене «справу».

                Цікавим є те, що ці «потерпілі на голову» мають не менш цікавих деяких свідків, які нічого не бачили, ні де не були, але свідки, через те, що їм подзвонили і розповіли.

                Звідси виходить, що Пивоварова і Кузьмін або – закінчені ідіоти, або злонамірені брудні провокатори які думають лише про вигоду власної кишені і їм все рівно, на що вони штовхають інших людей.

                А взагалі, це проста формула атаки режиму на починаючого політика.

 

-          Доволі часто з Ваших уст лунають прізвища Божков та Сидоренко. Хто ці люди і через що

з ними виник конфлікт?

-          Тут все просто. З січня 2011 року я є учасником гучних судових розбірок, фігурантами в яких

є Ізюмський міський голова Олександро Божков, його вірний «холуй» і за сумісництвом керуючий справами Ізюмського міськвиконкому Олександро Ольховський, тодішній Ізюмський прокурор Роман Сидоренко, тодішній в.о. директора Ізюмського водоканалу Артур Піжурін. Каменем спотикання став незаконно розкрадений цими «ділками» каналізаційний колектор Ду-500 мм в місті Ізюм. Через їхню «оборутку» нині і місто і Донецька та Луганські області України і Ростовська область РФ на межі екологічної катастрофи, бо розкинулося місто на мальовничому березі річки Сіверський Дінець вище за течією річки, яка через ці області і впадає в Чорноморський басейн. До речі, як і в місті Ізюмі, так і в зазначених областях, водозабор здійснюється саме з річки Сіверський Дінець. Їм вдалося поцупити одну з двох ниток описаного колектору. Розкрадання іншого вдалося вчасно зупинити.

                Так от, ця справа зайшла настільки далеко, що «ділки» опинилися в безвихідній ситуації. А тут ще й спливли, на їхню ж голову, документи, які підтверджують дачу Ізюмським міським головою хабара голові Ізюмського міськрайонного суду Харківської області. Плюс до цього всього стали відомі світу деякі «цікаві» факти про причетність нині ще поки діючого міського голови Ізюма Божкова до трагічної загибелі Євгенія Кушнарьова. І множення цьому всьому, що я не замовчував цієї правди. Як таке могли терпіти ці хапуги? А ні як. От і почали вони моє монотонне винищення, яке сходить на нівець. Я людина сильна, знаю що правда на моєму боці, а отже і перемога буде за мною.

 

-          Як на Вашу думку, навіщо перераховані вище особи пішли на такий злочин? Яка

мета цього всього?

-          І тут все просто. Відповім доступно-коротко. Про себе улюблених клан Божкова – Сидоренка не

забув… Замість мафіозного боса – голова міста Ізюм під керівництвом перевертня в прокурорському мундирі, замість хлопчиків з бітами – місцева міліція, прокуратура з суддями на обслузі. А захоплене, награбоване – в господарський будинок, в «общак», в «воровскую кассу». І чхати хотіли ці недолюдки на реальну економіку і долі людей. Головне для них – знищити опонентів. Ще не менш важливо – награбувати! Ось їх головні напрямки «діяльності».

 

-          Як Ви вважаєте, яким буде вердикт Ізюмського суду відносно Вас?

-          Навіть не зважаючи на те, що я сьогодні маю на руках стальні докази тому, що мене банально

оговорили, і прокуратура на це продовжує щурити очі, переконаний, що все ж справедливості буду добиватися в Європейському Суді з прав людини і там її безумовно доб'юся. Адже Європейська юстиція – це не продажня і наскрізь прогнивши наша.

 

-          Ви підтримуєте контакти з близькими і рідними?

-          Певна річ, що підтримую. Дружина ввесь час зі мною поряд. А друзям і побратимам я зараз пізнаю ціну.

 

-          Які у Вас плани надалі?

-          Планів чимало і всі далекоглядні і перспективні. Так, для початку я маю намір розбити всі фіктивні

«звинувачення» поти мене в суді. Можливо в суді не українському. Що стосується моїх «любих друзів»? Я виходжу з того, що просто так нічого не буває, тому всі неправомірні дії нинішньої влади і їхніх «штатних борців за справедливість» будуть мною послідовно і методично оскаржені в суді.

                І на останок, хочу щиро подякувати всім тим людям, хто в мене вірить, підтримує і допомагає. Для мене це важливо.

 

бесіду вела Марія МАЩЕНКО

«Ізюмські Вісті»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.