ЦЕ «ВОНО» БИТИМЕТЬСЯ ЗА УКРАЇНУ?

03 жовтня 2012, 13:31
Власник сторінки
0
254
ЦЕ «ВОНО» БИТИМЕТЬСЯ ЗА УКРАЇНУ?

Чи місце ворюзі і гею в наступному скликанні Верховної Ради України?

Ізюмчанин Володимир Мацокін нині є кандидатом в депутати до Верховної Ради України по мажоритарному виборчому округу № 177 що на Харківщині.

Але, є одне але. Наприклад, в минулому цей «боєць за Україну» роздеребанив Ізюмський оптико-механічний завод (ІОМЗ), а декілька тисяч ІОМЗовчан не доотримали понад 5 000 000 гривень заробітних плат і більшість з них нині є відірваними від рідних домівок і сімей в скитаннях в пошуках кращої долі деінде.

Політична кар"єра цього «бійця» теж є не менш цікавою. Так, вона позначена тим, що цей нешановний багатьма пан (чи пані) є звичайною політичною повією. Коли треба, він з опозицією, коли треба з владою.

Але верхом всього цього цинізму і нехлюйства, яке лізе до Верховної Ради є участь в відомому, чималій кількості ізюмчан і не лише , гей відео невідомого відеоінженера. Пан (чи пані) Мацокін казна чим займався з секретарем Ізюмської міської ради, регіоналом Андрієм Куклою. Від останнього, доречі, після цього втекла дружина і права на сімейний бізнес. Трохи згродом до цього «гей-кубла» долучився ще й колишній в.о. директора Ізюмського водоканалу, депутат Ізюмської міської ради, регіонал Артур Піжурін.

«ГЕЙ-ТРІО» разом відпочивало, вдумайтеся, НА ЦЕЙЛОНІ!!!!

Я дуже поважаю як людину, як спортсмена, як політика Віталія КЛИЧКА і його партію «УДАР». Звертаюся особисто до пана Віталія, відшукати цього «бійця за Україну» з прізвищем Мацокін, по чоловічому з ним розібратися в темному кутку і вигнати його к бісовій матері з лав своєї партії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.